Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

duminică, 9 noiembrie 2014

Ma tem ca vom avea conflicte violente de strada!

N-am nicio indoiala ca radicalizarea brusca a sustinatorilor lui Iohanis nu e nici spontana, nici intimplatoare! Ea se explica prin scorul mult sub asteptari obtinut de candidatul ACL la primul tur. Mai mult, sustinerea pe care au anuntat-o mai multi (fosti) candidati la presedintie pentru Victor Ponta face ca recuperarea handicapului in turul 2 sa devina, pentru Iohanis si cel din spatele lui, imposibila prin mijloacele „traditionale” (!)
Alternativa este provocarea unor miscari de strada violente, pe fondul carora s-ar putea broda tot soiul de cereri dintre cele mai nastrusnice (de ex. aminarea / anularea alegerilor). Ideea nu e noua, banuiesc ca isi are sorgintea in perioada „revolutiei portocalii” si sint convins ca Adrian Nastase ne-ar putea deslusi mai multe, daca n-ar fi atit de ocupat cu recolta de toamna!
Cit despre creierul acestor miscari, el trebuie cautat, logic, acolo unde ar fi deranjul cel mai mare in cazul unei victorii a lui Ponta.
Guvernul va avea nevoie, in zilele ce vin, de nervi tari si cap limpede, dar si cetateanul de rind va trebui sa se abtina de la orice tentatie de a raspunde provocarilor ordinare ce, sint convins, vor veni!

Un rol decisiv il va avea comunicarea, capitol la care, pina acum, guvernul Ponta mi se pare corigent!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu