Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

duminică, 1 februarie 2015

Iohannis sau pestele de pe televizorAfirmatiile recente ale Elenei Udrea stirnesc reactii dintre cele mai diverse. Sint unii care le minimalizeaza, din prostie sau interes murdar, cu motivarea, mai mult decit puerila, ca cea care le face este o mincinoasa, o corupta, o si o! Abordare mai idioata, cu greu se poate imagina.
Daca am fi fost sclavii acestei prejudecati, am fi putut sa negam cu vehementa cele povestite de clanul Bercea, niste interlopi lipsiti de cea mai mica urma de credibilitate. Totusi, tot ce au sustinut (si probat!) acestia s-a dovedit purul adevar.
Sigur, nu trebuie cazut in cealalta extrema, luind spusele blondei drept litera de evanghelie. Motivele pentru care Udrea a iesit la (contra)atac o pot determina sa improvizeze, sa denatureze sau chiar sa inventeze informatii.
Singura atitudine normala si logica ar fi de a verifica aceste informatii, repede, temeinic si amanuntit.
Am mai auzit si timpenia cum ca spusele Udrei nu sint dovezi. Sigur ca nu sint, dar inseamna asta ca asemenea dovezi nu exista? Clanul Bercea s-a dovedit mai tare decit Sahia Film! De ce ar fi Udrea mai prejos?
Tinta principala a denuntului facut de blonda piratului este seful SRI, Florian Coldea.
iar gravitatea exceptionala a informatiilor (adevarate sau false) obliga la elucidarea lor, cu atit mai mult cu cit, aproape simultan, niste suspiciuni foarte grave asupra activitatii aceluiasi Coldea sint lansate si din directia Curtii Constitutionale.
Dar cine sa lamureasca toate acestea?
Comisia parlamentara de control al Parlamentului de catre SRI?  Mersi!
Cu un umor de cea mai proasta calitate, Florian Coldea anunta ca asupra celor mentionate se vor face niste verificari interne. Cuuuum? Adica SRI-ul lui Coldea verifica acuzatiile ce se aduc lui Coldea? Pai zi, dom’le, asa, sa ne mai linistim!


In timpul asta, Iohannis tace. Udrea ne sugera ca, in campania prezidentiala, Coldea l-ar fi sustinut pe Iohannis. Daca-i asa, atunci doar pestele de pe televizor …
P.S. Budapesta consideră INACCEPTABILĂ neacordarea autonomiei pentru maghiarii din Transilvania.
Iohannis ... de asemenea ... tace.  Avem aici ilustrarea perfecta a lucrului bine tacut!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu