Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

marți, 18 octombrie 2016

Ciolos ne ofera o compunere de clasa a 6-a: Romania 100!

Zece asa-zise principii, de fapt 10 moduri diferite de a spune ca vrem sa fie bine, ca sa nu fie rau. Zece lozinci chioare, hiperuzitate in cei 26 de ani - ultimii - de marete impliniri. Toate astea sub un titlu care, CU O IMPERTINENTA SPECIFICA, ne sfideaza inteligenta: "PROGRAM DE GUVERNARE"
Dumnezeule mare, Ciolos e chiar timpit? Atit - DOAR ATIT- a fost el in stare sa slobozeasca mai inteligent prin orificiul gurii sale?
Ei bine, eu nu cred!
Chiar daca as lua in considerare (si o iau!) ideea vinturata tot mai insistent, ca actualul premier are epoleti la maiou si ca a ajuns comisar european cu sprijin din back stage, tot n-as crede ca e timpit. Macar si doar pentru considerentul ca serviciile astea n-au niciun interes sa racoleze - SI SA CREASCA - timpiti!
Dar atunci, care sa fie explicatia?
Singura pe care o gasesc eu e ca i s-ar fi indicat limpede: bai baiatule, sa nu te puna dracu' sa le promiti astora ceva concret, ceva pentru care ar putea, intr-un an de zile, sa te ia de guler ca le-ai promis si nu te-ai tinut de cuvint. Sa nu le promiti 83 de kilometri de autostrada, ca stii bine ca nu e voie. Sa nu le promiti 800 de meleoane de iepuroi din fonduri europene, ca stii ca nu-ti da nimeni, sau 3-4 spitale noi, ca sint bune si astea pe care le au deja. Pina acum cum s-au descurcat?
Mai usor cu cresterile salariale, ca doar Romania trebuie sa ofere mina de lucru ieftina.
Cel mult, ai putea sa le promiti niste privatizari spectaculoase, ca pe astea stii precis ca le vei realiza. Dar mai bine nu, sa nu te trezesti cu niste intrebari incomode.
Asa ca, cel mai bine, incearca si tu sa vorbesti mult si sa spui nimic. Ca poate prostii astia nu se prind, si o sa te alegi fara sa fii ales!
P.S. Fara sa ma surprinda citusi de putin, teleghidatii de la PNL au si tabarit, cu entuziasm pionieresc, sa sustina noul si marele NIMIC. Chiar nu mai e niciunul, in PNL-ul ala batut de soarta, sa gindeasca dupa propriul caput?
Cit despre formatiunea de desant a lui Nicu Sordan, cu siguranta se va alinia, la comanda specifica "v-aliniati!", asa-zisului "program de guvernanta"
ROMANIA, ASALTUL FINAL!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu