Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

miercuri, 28 decembrie 2016

iohanis a respins propunerea PSD. Si ... A ZIMBIT!!

Sigur, "a zimbit" e un fel, absolut eufemistic de a desemna faptul ca si-a expus dantura catre camere! E zimbetul lui cunoscut, constipat, nating si giocondoic, care vrea in permanenta sa ne reaminteasca statura noastra de pigmei in comparatie cu statura lui de Everest.
Numai ca, in situatia data, asa-zisul lui zimbet (probabil mai corect spus rinjet) nu dovedeste doar prostie cu carul, ci si o imensa doza de cinism si jegosenie de caracter.
In Romania sint milioane de oameni la limita subzistentei sau mult sub ea. Oameni care n-au nici macar o casa, necum 6! Oameni pentru care promisiunile PSD (poate mincinoase, poate nu, n-avem de unde sti, deocamdata) de citeva zeci de lei in plus la pensie sau la salarii insemnau mare, foarte mare lucru.
Sa le naruie iohanis aceasta speranta e un lucru rau, foarte rau.
Dar infinit mai rau e s-o faca ... ZIMBIND NATING. Fiindca, dupa cum se stie, prostu' daca nu-i fudul, nu-i prost destul. Si tocmai acum, cind se aude zumzet de suspendare, numai zimbet ii mai lipsea. Sa dea Dumnezeu sa-i iasa pe nas!
Daca mai era nevoie sa ne edifice asupra nesimtirii sale fara limite, acest INDIVID nu catadicseste sa ofere  CEA MAI MICA EXPLICATIE A GESTULUI SAU.
Cum, nici macar atit nu merita acest amarit popor?
Stau si ma intreb ce simt romanii amariti care l-au votat. Eu, unul, care evident ca nu l-am votat, simt doar o revolta surda si o imensa SILA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu