Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

miercuri, 22 februarie 2017

Klaun Weber Iohanes, money back, bre!

Si iata-l pe momentanul de la Cotroceni nevoit sa se intoarca la meditatii, ca de unde dracu' sa dea inapoi neste banei pe care i-a papat de mult (dovada declaratiile de avere, nu?) Acuma, sint doua boabe-zabava, daca as putea sa ma exprim in acest hal:
- ar fi de vazut cum mai stau sibienii cu foamea/dragostea pentru legile fizicii si citi vor da navala sa cotizeze pentru reperarea prejudiciului
- ar trebui sa apelam la un matematician de forta (Nicu Sordan ar fi un exemplu excelent) care sa calculeze cite meditatii pe weekend, a cite secunde fiecare, ar fi necesare incapresedintelui, ca sa-si poata plati datoria fata de statul pe care il mai conduce, in urmatorii (ultimii, ca presedinte) 2 ani
Ca doar nu-i trece prin cap sa-si bage demisia, ca sa aiba mai mult timp.... Ei, n-avem noi norocul asta!
Si inchei cu coincidenta secolului: directorul de banca Raiffeisen, atit de implicat in mitingul pentru darimarea guvernului Romaniei prin presiunea strazii, asa cum presupun ca fac toti directorii bancilor cu adevarat serioase de la noi si de aiurea, aud ca e pomenit intr-un dosar de retrocedari de care a beneficiat nimeni altul decit domnul Prince Paul de la Roumanie, zis Pression! Pomenit ... de bine, n-am nici cea mai mica indoiala, da' parca era mai bine lipsa, nu? 

Dar stati, ca n-am terminat coincidenta. Ghiciti voi oare sediul carei banci se afla in casa din Sibiu de care tomnai a fost deposedat Marele Medi(t)ator? Ba, al dracu’ drac, cum vine de se leaga! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu