Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

vineri, 14 aprilie 2017

Arestarea lui Ghita, fumigena securista!

Anuntul despre o posibila comisie parlamentara de ancheta asupra votului din 2009 a avut darul sa sperie pe multi. Deja anumiti „baieti” au si iesit, grabiti, sa ne explice ca o asemenea comisie ar fi doar o frectie la un picior de lemn, ca, si asa, faptele s-au prescris, ca Geoana oricum nu mai poate primi un mandat de presedinte, etc etc.
Sigur, pentru frumosii 2.0 , cam asa ar sta lucrurile.
Pentru uritii care au facut scoala PE BUNE, pe vremea ailalta, si care nu se lasa intoxicati, cu una, cu doua, de cintece de balena, fie ea si albastra, lucrurile ar putea sta CU TOTUL ALTFEL.
Sa presupunem ca se infiinteaza (ceea ce eu, din pacate, nu cred) comisia de ancheta a votului din 2009, si aceasta constata ca s-au petrecut fapte grave, de natura a SCHIMBA REZULTATUL votului. Sa presupunem ca faptele s-au prescris, intr-adevar.
Ramine, totusi, o analogie suparatoare: cele petrecute in 2009 seamana, in chip bizar, cu cele din 2014. Aceeasi actanti in backstage, aceleasi butoane, aceeasi basculare intre cele doua tururi, acelasi „vinovat de serviciu” (diaspora, buna la toate, vezi bine!), acelasi „invins de serviciu”, PSD-ul (ca si in 2004 si 2009, ce sa vezi!!)
Parca, totusi, mult prea multe coincidente! Oare atit de multe coincidente n-ar putea ridica supozitia ca ancheta s-ar putea extinde, in timp? Poate ca unii chiar au de ce se teme.
Cum spuneam, insa, aceasta comisie nu cred ca se va infiinta vreodata. La adapostul fumului gros degajat de „arestarea” lui Ghita (despre a carui prezenta in Serbia se stia, sint convins, de foarte multa vreme), promotorii acestei idei sint luati, bob cu bob, si „lamuriti” cit rau poate face Romaniei un astfel de demers si ce vina grea cade pe spinarea celor ce vor sa demareze o asemenea ancheta. Desigur, nici un cuvintel despre cit rau, ce lespede de mormint apasa asupra democratiei din Romania daca lucrurile stau asa cum foarte multa lume banuieste!

Dacă votul nostru ar putea schimba ceva, nimeni nu ne-ar mai lăsa să votăm” – spunea Mark Twain...

2 comentarii:

Anonim spunea...

De câte ori am fost la vot, m-am gândit la vorbele lui M Twain. Dar știi ce? Și când n-am fost, tot la ele m-am gândit.
Dacă nimic n-o doboară pe Corduța până la viitoarele alegeri, o s-o avem bufniță, în carne și oase, la Cotroceni.
r.

alenna alison spunea...

Mă simt atât de binecuvântată din nou în căsnicia mea după ce doctorul ODUMODU mi-a adus soțul care sa separat de mine pentru un an bun. Am ALENNA după numele din ROMÂNIA. Chiar dacă am guri peste tot corpul meu, nu va fi suficient să-i mulțumesc doctorului ODUMODU pentru ajutorul său asupra vieții mele. Soțul meu sa separat cu mine de un an și am fost în dureri și agonie fără el. Deci, am căutat ajutor peste tot, dar nimic nu a funcționat până când am vrut să spun doctorul ODUMODU. Mi-am explicat situația și mi-a promis că soțul meu se va întoarce la mine în 48 de ore, până când inima mea încă mai bate pentru el. Am crezut în el și mi-a pregătit un soț. I-am sunat pe soțul meu exact când doctorul ODUMODU saicompelld. El a pledat și a spus că are nevoie de mine înapoi și acum trăim fericit din nou pentru ultimele 9 guri. Toți cei de acolo care citesc articolul meu care are nevoie de ajutor ar trebui să-l contacteze ... Emil: drodumodusolutions@gmail.com

Trimiteți un comentariu