Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

vineri, 16 iunie 2017

Grindeanu a marturisit!

Grindeanu a recunoscut, ca prostul, cu gurita lui deseori strimba a nemultumire, de ce nu mergea treaba in guvern: “Pai cum sa faca treaba, ministrii, daca eu le spuneam una, si de la partid li se spunea alta?” Asadar, in ultima vreme, tov. Grindeanu incepuse sa lucreze “pe persoana fizica”, independent de partidul care-l facuse “mare”. Doar guvernul era, nu-i asa, AL LUI!! Sau, ma rog, al celor din backstage!
(https://radu-tudor.ro/care-este-adevaratul-sorin-grindeanu/)
Penibil este ca, pe de o parte, sustine ca ministrii sai "au performat", iar pe de alta parte, ca n-aveau cum sa faca treaba, nefiind lasati "de la partid"
Si citi or mai fi CA EL, prin toate partidele, prin media, prin justitie, prin sindicate si asa mai departe.

Un comentariu:

alenna alison spunea...

Mă simt atât de binecuvântată din nou în căsnicia mea după ce doctorul ODUMODU mi-a adus soțul care sa separat de mine pentru un an bun. Am ALENNA după numele din ROMÂNIA. Chiar dacă am guri peste tot corpul meu, nu va fi suficient să-i mulțumesc doctorului ODUMODU pentru ajutorul său asupra vieții mele. Soțul meu sa separat cu mine de un an și am fost în dureri și agonie fără el. Deci, am căutat ajutor peste tot, dar nimic nu a funcționat până când am vrut să spun doctorul ODUMODU. Mi-am explicat situația și mi-a promis că soțul meu se va întoarce la mine în 48 de ore, până când inima mea încă mai bate pentru el. Am crezut în el și mi-a pregătit un soț. I-am sunat pe soțul meu exact când doctorul ODUMODU saicompelld. El a pledat și a spus că are nevoie de mine înapoi și acum trăim fericit din nou pentru ultimele 9 guri. Toți cei de acolo care citesc articolul meu care are nevoie de ajutor ar trebui să-l contacteze ... Emil: drodumodusolutions@gmail.com

Trimiteți un comentariu