Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

miercuri, 17 aprilie 2019

Urasc comunismul, dar iubesc pe tortionarii comunisti …

Tot mai multi intelectuali, reali sau piriti, pseudointelectuali sau sarlatani jegosi, ne dovedesc ca intre numarul de carti citite (sau chiar scrise) si moralitate, onoare, demnitate, onestitate nu exista nicio legatura automata.
Despre licheaua de Licheanu cred ca nu mai e nimic de adaugat.
Mi-amintesc de un alt telectual rasat, rafinat, diplomat si democrat, care se indestula cu voluptate din banii guvernului roman, pe care SIMULTAN il bestelea si-l ponegrea din rasputeri, prin toate cele strainatati prin care umbla pe banii aceluiasi nenorocit si neocomunist guvern, in calitate de ministru de externe… al guvernului respectiv. Sigur, comunisti put, dar banii lor n-au miros! Pragmatic, ce sa zic!
Acelasi caracter jalnic l-am descoperit zilele trecute, citind un articol semnat de un oarecare andrei cornea, in Dilema Veche. Alt rasat, alt “subtire”, alt telectual GDS-ist anticomunist care si-a ridicat glasul / pixul in apararea feciorelnicului Augustin Lazar.
Ca sa ne arate cit e de “uman”, i-a gasit mizerabilului si o scuza absolut inepta: aceea ca sarmanul procuror si-ar fi putut pierde slujba, daca n-ar fi “prestat”. Pai zi asa, nea traducatorule, ca-ti crapa capul de destept ce te afli.
Ai dreptate, procurorul ar fi putut sa-si piarda slujba, dar detinutul POLITIC, ajuns la limita ultima a puterilor fizice si psihice, dupa atitea batai, torturi, infometare, boli sau frig, AR FI PUTUT SA-SI PIARDA VIATA, in “ragazul” suplimentar de INCA UN AN, acordat cu generozitate de javra de lazar! Ceea ce sint absolut convins ca s-a si intimplat cu multi detinuti de la Aiud.
Cum e, domnu’ filosof (cer scuze pentru cuvintul “domn”, total incompatibil cu caracterul tau imund): unul isi pierde slujba, altul viata. Cum cintarim? Cum filosofam? Cum ii prostim pe prosti?

Esti cult in cap? Zi sa mori tu! Pare ca, mai degraba, esti un gunoi ambalat in poleiala si legat cu fundite colorate! Esti anticomunist, nu? Vai steaua ta! Sau, poate, stelele tale, cine stie?!

Un comentariu:

jagriti sharma spunea...

https://fervor-template.blogspot.com/2010/08/demonstation-of-style.html?showComment=1610813548420#c5789078570697656034

Trimiteți un comentariu