Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

vineri, 5 martie 2010

"Blog de blog" 2009 - la final!


In fine, s-a consumat ultimul (si cel mai important) act al piesei mai sus-amintite, inminarea premiilor. Cum s-ar zice, masa, dansul si felicitarile, antrenul si pupaturile.

Totul a fost foarte bine si, tin sa spun asta, Lucia MERITA sa se intimple asa. La cit suflet a pus, cit s-a zbatut, cit timp si nervi au costat-o acest concurs, chiar ar fi fost pacat sa nu iasa bine. Dar a iesit !

Lume multa, lume buna ! Sigur, unii dintre cei premiati, aflati la multe sute sau mii de kilometri de Bucuresti, n-au putut veni. Sint sigur ca regreta si ei asta, asa cum am regretat si noi, cei prezenti.

Cum va mai spuneam si, din umana vanitate, o repet, am obtinut titlul de « cel mai bun cititor » Nu va mai bateti capul sa intelegeti cum s-ar traduce asta, n-are niciun sens. Nici eu n-am reusit, si uite ca supravietuiesc. Oricum, intuiesc ca , INTR-UN FEL, e de bine !

Zic « intr-un fel » pentru ca acest titlu mi-a amintit de bancul ala cu trei militieni, dintre care unul stia sa citeasca, motiv care mi s-a parut acoperitor pentru a depune la masa juriului un protest, pe cit de energic, pe atit de ineficient. Au fost proferate (din partea mea) amenintari de tipul « las’ ca vedeti voi la concursul din 2010 » sau « chit ca ma autodenunt si tot va sti o lume intreaga cum se spaguieste acest concurs ». Atmosfera s-a mai destins un pic abia cind am anuntat solemn (ma autocitez) : « cu minutzele-astea doua, am cladit o bloaga 9 » Sigur, unii ar fi vrut « una noua si-una voua », altii ar fi vrut chiar mai mult de-atit (adica o bloaga zece !), dar pina la urma ne-am impacat. Mai ales ca am lansat celor doua scriitoare (Lucia Verona si Oana Stoica Mujea - calde multumiri !) care au sponsorizat premierile cu propriile lor romane, un mobilizator mesaj : « Nu puteti voi scrie, cit putem noi fura ! » Ramine de vazut.

Un moment foarte special a fost oferit de Adrian Nastase, care a destainuit celor prezenti unul dintre secretele « convietuirii pasnice » pe blog. E foarte simplu, se confesa fostul (si poate viitorul) premier, citesti doar ce-ai postat tu, si nu te vei enerva niciodata. In plus, de cele mai multe ori vei fi intru totul de acord cu ce-ai citit !

E limpede ca e o tactica buna, altminteri nu ajungea sa sarbatoreasca a 3000000-a accesare a blogului sau personal. Sincere felicitari si “la mai mare”. Surpriza surprizelor o produce mai tinarul bloger Ion Iliescu, ajuns, iata, in pragul unei remarcabile performante: 1000000 de accesari. 

Aia pe care-i roade pizma vor spune, cu siguranta, « ce mai e milionul, maica, in ziua de azi ? »

5 comentarii:

Niko spunea...

Şi uite aşe, datorită premiantului ce ne-a informat ce şi cum a fost la Marele Eveniment, aflarăm secretul de * stat * cu minte pe cărările blogosferei :)
Rămâne de văzut cum facem faţă...
Felicitări, prieten drag!!!

George Serban spunea...

Felicitari pentru premiu! M-am bucurat de posibilitatea de a ne fi cunoscut ... live. Succes, in continuare!

Augustin Radescu spunea...

@ George Serban
Incintat de vizita! Si, daca tot am spart gheata, sper ca, de-aici incolo, ne vom intilni mai des! Macar in virtual!

Oana spunea...

Multumim, Augustin! Corect mesaj :))

Lucia Verona spunea...

Mulţumesc, Augustin! Cred însă că la dl. Iliescu e vorba de vizitatori, nu de accesări.
Succes, mă bucur că ai blog!

Trimiteți un comentariu