Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

vineri, 8 octombrie 2010

Basescu, ingrijorat de tendintele democratice!

Campionul absolut al demagogiei din Romania, dar ce zic eu, chiar din UE, a refuzat sa promulge legea pensiilor, fiindca ... ii facea pe plac !!

In 21 septembrie, el declara public ca egalizarea virstei de pensionare, la femei şi bărbaţi, este o necesitate. Bineinteles, executanti docili, parlamentarii portocalii se conformau dorintei « tatucului » si cuprindeau, in legea pensiilor, aceasta prevedere. Numai ca, surpriza: « tatucul » s-a rasucit. « Nu mai vreau egalizarea virstei de pensionare » - pare a spune el, retrimitind in Parlament legea.

Pesemne, in ultimele 16 zile, situatia femeilor din Romania s-a inrautatit brusc si radical, induiosindu-l pe actualul chirias de la Cotroceni si facindu-l sa-si schimbe , cu 180 de grade, opinia.

Sau, poate, o fi vorba de ingrijorarea pe care i-o stirnesc tendintele democratice, dupa cum el insusi declara:

"Măsura de creştere progresivă până în 2030 a vârstei de pensionare până la 65 de ani, precum şi egalizarea acesteia la femei şi bărbaţi, este necesară, având în vedere tendinţele democratice îngrijorătoare din România şi nu numai, inclusiv în Uniunea Europeană"

7 comentarii:

renata spunea...

Ştii şi tu foarte bine că legea aia putea să consfinţească ieşirea la pensie la 18 ani sau la 180, lui Băsescu îi e egal. A dat-o înapoi pentru celălalt motiv, ăla care-i vâra fiori pe şira spinării.
Da' interesantă observaţia asta cu primejdiile democraţiei! N-a remarat-o niciun deontolog de presă?

Augustin Radescu spunea...

Renata, stie toata lumea ca "rasuceala" marinelului n-a fost decit o smecherie de doi lei vechi, menita sa mai amine deznodamintul.
Mi se pare semnificativ cit de pueril a fost pretextul gasit: Basescu putea mai mult, cindva!
In rest, ce-ar mai fi de spus? Gura basescului, adevar graieste!

Vania spunea...

Am înţeles din declaraţie că ar exista şi tendinţe democratice neîngrijorătoare, către care tindem... Alea demografice cred că nu intră în discuţia de faţă.

Augustin Radescu spunea...

Vania, subliniez: in declaratia lui nu se pomeneste nimic de vreo tendinta demografica, ci doar de cele democratice!! Iar tendinte democratice neingrijoratoare nu cred ca exista, pentru el!

Nae spunea...

Augustine, si eu as fi ingrijorat, sa fiu in locul lui!

Augustin Radescu spunea...

Nae, DA, oricine ar fi ingrijorat!

renata spunea...

Domnu' Rădescu, puteţi, vă rog, să-i daţi doamnei Mimi asta din partea mea?
http://renatablogr.blogspot.com/2010/10/scrisoarea-v-catre-doamna-mimi.html

Trimiteți un comentariu