Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

miercuri, 20 octombrie 2010

Un foarte solid motiv de suspendare!

Duminica, intr-o emisiune la PROTV, Traian Basescu a fost intrebat „Cat credeti ca ar trebui sa castige un roman ca sa traiasca bine?” Inca presedintele tarii, el n-a stiut sa raspunda. Ai zice ca, de fapt, el nici nu stie ce le-a urat romanilor, ca sa-l voteze.

Evident, Basescu nu stie nici cit i-ar trebui unui roman DOAR ca sa traiasca!

Ma intreb: n-are cine sa-l informeze sau nu-l intereseaza? Sigur, e doar o intrebare retorica…

Da, presedintele trebuie sa fie un om foarte bine informat. Dar daca el nu stie lucrurile vitale pentru romanul de rind, degeaba ar sti ce vorbesc politicienii intre ei, ziaristii cu mogulii, cu cine se mai culca X sau Y sau cine ia spaga o damigeana cu palinca. Din punctul meu de vedere, nu-si respecta fisa postului si statutul de presedinte, ca garant al Constitutiei!

16 comentarii:

Anonim spunea...

Cred ca nici nu il intereseaza sa afle.

Augustin Radescu spunea...

Asa e, Theo; si macar pentru asta, tot ar merita suspendat!

renata spunea...

Întrebarea a fost pusă, ulterior, altor doi politicieni de vază. Ambii au fost varză! Au evitat răspunsul, explicând că e greu de zis.
Adevăru' e că nici întrebarea nu era corect formulată, fiindcă "binele" e relativ.
Cunosc oameni care nu pot trăi fără roşii "bio", alţii care sunt fericiţi când găsesc la măcelărie guşă de porc. Unii nu-şi imaginează viaţa fără maşină de spălat vase, alţii nici n-au văzut cum arată o maşină de spălat.
După mine, corect era să-i întrebe cât costă o pâine. Doar atât.
Am fi avut surprize, chiar şi la o întrebare atât de simplă.

Augustin Radescu spunea...

Renato, stiu ca nu tii cu ursu', dar o sa ma prefac ca te suspectez. Ce spui tu este povestea cosului zilnic. Sigur ca el nu arata pentru toti la fel; ba chiar e uimitor de diferit, de la individ la individ. Mai mult, BINELE inseamna, pentru fiecare, altceva, dupa cum, in timp si spatiu geopolitic, e teribil de lunecos.
Ca-n bancul cu babele care se vaitau: Soro, dac-am avea si-un pic de cafea, ar fi exact ca pe vremea razboiului!
Totusi, ca sa ne putem intelege intre noi, trebuie sa facem conventii. Bune sau rele, ele reprezinta compromisul necesar transmiterii informatiei. Si trebuie pastrate intacte sau schimbate de comun acord.
Traian Basescu ar trebui intrebat daca, atunci cind ne-a urat "sa traiti bine!" s-a gindit la binele pe care-l avem azi. Si daca raspunsul ar fi DA, si daca ar fi NU, concluzia ar fi aceeasi: ca e timpul sa ne lase!
Cit costa piinea, nici eu nu stiu. O fac in casa.
Asa ca, s-auzim de bine!

renata spunea...

Costă între 1 şi 4 lei, depinde de pâine.
Acum nici eu nu sunt sigură... alea feliate, nedecorticate, cu chimen, cu semniţe, costă chiar mai mult.
Dacă e să reducem problema la esenţial, atunci Băsescu ar trebui să ne lase IERI. Adică e în urma agendei. Ce să-i mai punem întrebări, să pierdem vremea?
Băsescu e genul periculos de dictator pe care trebuie întâi să-l elimini, pe urmă să-i explici de ce.

Augustin Radescu spunea...

Hi, hi, hi
Renato, ai prins ceva de la madam Mimi: sa-l pocnesti fara somatie! Eventual, strigi dupa aia: stai, stai ca dau, trosc!

Anonim spunea...

Am sperat ca ne vedem inainte de congres.
Zicea Sibilla ca veniti si dumneavoastra prin centru ca sa ne cunostem.
Si pe doamna Renata as vrea sa o intalnesc.Am tot zic ca trec prin centru sa imi cumpar vaselina... pentru sciatica.
Poate ne intalnim pe 27. :)

Augustin Radescu spunea...

Theo, si eu vreau sa ne intilnim. Ar fi bine sa se ocupe cineva de organizare, astfel incit sa fim toti blogerii la un loc. Tot astept sa aud o initiativa, ceva ...

renata spunea...

Fraţilor,
Da' ce e aşa greu să zicem ora X, ziua Z, locaţia Y?
Ne strângem 5? E minunat pentru început!

Augustin Radescu spunea...

Renato, eu nu prea am calitati de organizator. Pe urma, tot astept dinspre zona foarte violet a blogosferei - ma gindesc la Lilick - un semnal. nu de altceva, dar sa nu ne trezim ca ne-am organizat in 5 grupuri. Idealul ar fi TOTI IMPREUNA!
Oricum, daca pina luni nu zice nimeni nimic concret, o sa zic eu!
Si, fiindca tot te-am prins:
1) Protestez deosebit de energic in numele tuturor cateilor care, in ciuda promisiunilor solemne, continua sa fie transati, in mod barbar
2) Bine, bine, SEXSHOP am eu idee cu ce se maninca dar, lumineaza-ma si pe mine: aia cu LOVESHOP-ul cum mai devine? Nu ca asa voi muri destept dar, orisicum ...

leo spunea...

Mai puţin optimist ca tălică sau Sibilla, aveam şi io o părere. Fiind vorba despre moţiune de cenzură, eu unul măcar m-am ales cu... cenzura PE UN BLOG SOCIAL-DEMOCRAT - al Arogantului.
şi era o simplă...
ÎNTREBARE-NTREBĂTOARE:
„Dincolo de subtilităţi prin titlu, de fapt alta nu-mi dă pace într-ale cujetatului în botă sprijinit: de ce vă bateţi, domnule Năstase, joc de aşteptările unui popor de desculţi ce şi-au pierdut până şi speranţa că vor scăpa de domnia piratului şi-a ţiitoarei lui cu această nouă mostră de degringoladă în materie de (ne)pregătit o acţiune importantă, fix la fel de logisticărită ca păzitul pepenilor la vreo ultimele trei procese electorale furate ca-n codru sub ochii observatorilor pesedei?!
Afară de cazul că în big-picture-ul dvs se află cestii inaccesibile pixelului meu, cum ar fi:
- aţi convins pe cei pentru care în 2004 aţi tratat cu spatele o bună parte a electoratului român – naţionaliştii români – că e cazul, în bunul lor obicei de perpetuu guvernanţi în utlimii ţâşpe ani, să sară în altă barcă, asta luând puternic apă la bord;
- aţi cumpărat/convins un număr suficient de pedelachei cu înclinaţii de stângă de riscul la care se expun în a trăi, ca-n Dumas, un „după douăzeci de ani” în care niscai „muşchetari” iscusiţi ar cam putea determina o nouă explozie a mămăligii, extreeeem de păguboasă pentru chielea domniilor lor;
- aţi lămurit reprezentanţii minorităţilor despre, totuşi, responsabilitatea pe care o au faţă de minorităţile lor, care minorităţi n-au cum s-o ducă mai bine ca alţii în dezastrul de ţară în care am ajuns să ne dorim mai bine să nu mai trăim de-atâta „bine”;
- aţi obţinut de la dom Doctoru autorizaţie şi aţi organizat transportul pt ţ sute de mii de oameni care să justifice numele de alint de „moţiune populară” prin ASEDIEREA parlamentului CEL PUŢIN în ziua votului, doar-doar vor pricepe haitele de hiene pedelachee că FUNIA A AJUNS LA PAR, CHIAR NU SE MAI POATE!!!
se cheamă că, şi de astă dată, pesedeaua nu va produce decât un mare FÂÂÂÂSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS în cel mai puţicios stil băşeşcian…”

Asta e. Să dea dumnezeu să nu am eu dreptate...
În rest... păcat.
Succesuri

Augustin Radescu spunea...

Leo, nu esti sigurul cenzurat, nu o data, pe acel blog. Dar despre asta vom mai vorbi!
Vorba e, ne intilnim pe 27?

renata spunea...

Dar'ar boala în el de cîine tăiat, că m-am luat cu altele zilele astea (o să povestesc la momentul potrivit) şi-am uitat de el!
LUNI ÎL RAD de-acolo! PROMIT!!!

renata spunea...

Nu ştiu cum e cu loveshopul.
N-am avut curaju' să sun la uşă (ai văzut că tre' să suni, ca să fii primit înăuntru) fiindcă n-am faţă de consumator. Acolo se vând prafuri. Heroină în principal. Mi-au spus drogaţii de pe stradă. Care s-au înmulţit ca iepurii şi tot speră că, odată şi-odată, văzând eu cât e de mare cererea pieţii, o să bag seringi de insulină la vânzare.

Anonim spunea...

Eu vin la intalnire.
Ideal ar fi sa fim toti IMPREUNA are dreptate Augustin. :)

Anonim spunea...

Unde ne intalnim?

Trimiteți un comentariu