Despre acest subiect s-a tot vorbit, in ultima vreme. Mult, dar diluat! Sau apasat, dar nu pe aspectele esentiale, dintre care unul as vrea sa-l abordez aici.
In viata oricarei societati exista amenintari si factori de risc de o mare diversitate, la care legislatia in vigoare prevede, pentru fiecare in parte, organisme specifice de contracarare, ca si masurile legale necesare.
In toate aceste compartimente se accepta si chiar se impun atit masuri de combatere a fenomenelor respective, cit si, sau mai ales, masuri de prevenire.
Incadrarea unor posibile fapte ale jurnalistilor la un nivel atit de ridicat de risc pentru natiune e de natura (menita?!?) sa justifice folosirea tuturor metodelor si mijloacelor de preventie.
Despre aceste metode si mijloace chiar ar fi cazul sa discutam. Care ar fi ele, cum s-ar aplica, etc etc. Si, mai ales, etc!
6 comentarii:
luarile de pozitie din parlamentul european au nuantat totul .
Adica nu mai e nimic de spus? Nimic de facut? Gata? Ne ducem la culcare?
Pana la urmatoarele alegeri cand vom avea din nou o sansa sa scapam.
Theo, daca AZI ne ducem la culcare si punem ceasul sa sune la urmatoarele alegeri, acele alegeri vor fi cistigate "de cine trebuie"!
Ce tzi-a adus MOS NICOLAE ?....
... adauga PUPICI de la Kukubau !!!...
:D
Daca ar fi sa trec peste cuvintele urite, nu mi-a adus nimic... Noroc ca mai am prieteni ale caror ginduri bune ma onoreaza!
Trimiteți un comentariu