Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

sâmbătă, 4 decembrie 2010

Presa – factor de risc pentru siguranta nationala? (I)

Despre acest subiect s-a tot vorbit, in ultima vreme. Mult, dar diluat! Sau apasat, dar nu pe aspectele esentiale, dintre care unul as vrea sa-l abordez aici.

In viata oricarei societati exista amenintari si factori de risc de o mare diversitate, la care legislatia in vigoare prevede, pentru fiecare in parte, organisme specifice de contracarare, ca si masurile legale necesare.

In toate aceste compartimente se accepta si chiar se impun atit masuri de combatere a fenomenelor respective, cit si, sau mai ales, masuri de prevenire.

Incadrarea unor posibile fapte ale jurnalistilor la un nivel atit de ridicat de risc pentru natiune e de natura (menita?!?) sa justifice folosirea tuturor metodelor si mijloacelor de preventie.

Despre aceste metode si mijloace chiar ar fi cazul sa discutam. Care ar fi ele, cum s-ar aplica, etc etc. Si, mai ales, etc!

6 comentarii:

marul spunea...

luarile de pozitie din parlamentul european au nuantat totul .

Augustin Radescu spunea...

Adica nu mai e nimic de spus? Nimic de facut? Gata? Ne ducem la culcare?

Anonim spunea...

Pana la urmatoarele alegeri cand vom avea din nou o sansa sa scapam.

Augustin Radescu spunea...

Theo, daca AZI ne ducem la culcare si punem ceasul sa sune la urmatoarele alegeri, acele alegeri vor fi cistigate "de cine trebuie"!

Anonim spunea...

Ce tzi-a adus MOS NICOLAE ?....
... adauga PUPICI de la Kukubau !!!...
:D

Augustin Radescu spunea...

Daca ar fi sa trec peste cuvintele urite, nu mi-a adus nimic... Noroc ca mai am prieteni ale caror ginduri bune ma onoreaza!

Trimiteți un comentariu