Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

joi, 3 noiembrie 2011

Democratie marinareasca

Basescu trinteste, o data in plus, cu sperla-n iahnie:
"Dacă am pune în aplicare toate hotărârile judecătoreşti atunci România ar fi într-o situaţie extrem de dificilă".
Pai zi asa, frate! Care vasilica, de-aia nu merge ea, justitia, cum vrea femeia Europei: ca ea, justitia, nu stie cind ii e greu tarii, si cind usor. Noroc cu presedintele, sireacu, ca-i face el un semn, cind sa se aplice, si cind ba!
Nu, domnule Basescu, Romania nu ar fi intr-o situatie extrem de dificila. Romania este, deja, intr-o situatie dezastruoasa! Si asta de cind purtator de cuvint al primului ministru a ajuns unul, Boc! Asta de cind puterea portocalie construieste terenuri de fotbal in panta sau in localitati unde media de virsta se apropie de 70 de ani; bazine de inot pe usa carora se pune lacatul imediat ce au fost inaugurate; parcuri la sate si telegondole pentru nimeni; patinoare sau drumuri care costa de 3 pina la 10 ori cit in alte tari, si cite si mai cite marete realizari. Sigur, pentru democratie nu mai ramin bani.
Pai atunci, n-ar fi mai bine sa nu mai facem alegeri, in urmatorii macar 30 de ani? Ca alegerile sint scumpe! Si creeaza instabilitate politica! Si ne cauzeaza la continuitate!

2 comentarii:

Anonim spunea...

De ce 30 de ani? ... 100 de ani ... si pe urma nu o sa mai vrem pentru ca nu o sa mai stim ce este aia

Augustin Radescu spunea...

Theo, 100 de ani???? Tu crezi ca ne mai rabda pamintul atita?
Ori se topesc polii, ori apasa un descreierat butonul rosu, ori se termina energia, ori ne lasa ozonul,ceva se va intimpla mult mai devreme!
Omenirea nu a ajuns suficient de desteapta pentru a se salva, dar suficient de desteapta pentru a se sinucide!

Trimiteți un comentariu