Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

duminică, 1 aprilie 2012

De ce tace Mari Nelu?

Nu cu mult timp in urma, o rumoare ca de primavara infiora un pic pielea unor capetenii portocalii, facind-o ca de … cocos!

Si numaidecit, ca o clota mamoasa si grijulie, pseudopresedintele lasa dracu’ echidistanta, neutralitatea, impartialitatea si toate celelalte vorbe goale (pentru el) din cartea pe care s-a juruit, nu o singura data, strimb. Intervenea, ca SPIR-ul, ca SMURD-ul, ca guarzii astia de si-au tras ambulante si acu asteapta legea sanatatii, spre a reda principalului partid de guvernamint linia luminoasa catre viitorul de aur, spre a le reda ... busola!

Acum insa, cind deruta si deprimarea cuprind tot mai multi dintre supusii sai sau aliati ai acestora, cind multi au dat, deja, bir cu fugitii, marinelul tace.

Dezertarile, mai mari sau mai mici, se tin lant. Curind, s-ar putea transforma intr-o reactie de multiplicare al carei final ar putea fi dezintegrarea totala a PDL-ului. Iar lui pare ca nu-i pasa!

Multi au pronosticat ca aceia ce au parasit corabia care ia apa, se vor trezi cu niscaiva dosare, cu ceva convocari pe la parchete sau arestari de fezandare si revenire. Nimic din toate astea. Oare de ce?

Cazul cel mai interesant este cel al acestui Frunzaverde, care tocmai s-a angajat ca n-o sa-l deranjeze nici cit un tintar pe prietenul lui, Ungureanu. Aud? Mi se pare mie sau discutam despre un (proaspat) liberal care, spre deosebire de toti ceilalti, NU e in opozitie? Sau, poate, e si la putere, si in opozitie. Ce fel de struto-camila mai e si asta?

Se naste sentimentul ca asistam la o piesa de teatru, mai precis o farsa, al carei regizor, nimeni altul decit Mari Nelu, priveste multumit, sorbind cu inghitituri mici din paharul in care navigheaza, in deriva, 4 aisberguri cubice.

Si totusi, piesa ar putea sa cada cu zgomot la premiera: votarea unei legi in parlament sau, dimpotriva, trintirea alteia, votarea unei motiuni, de preferat DE CENZURA, ar putea da ocazia noilor recruti sa-si probeze atasamentul si fidelitatea fata de cauza opozitiei: aceea de a transforma prezentul portocaliu intr-un trecut ... maro!

SAU NU!

4 comentarii:

Anonim spunea...

Mari Nelu tace ptr ca este in doliu... o sa revina in forta in 2 - 3 zile
theodora0303

Matilda spunea...

Marinarul e în derută !
Pedeleu e o cauză pierdută.

Părerea mea despre cei care bat la "porţile" altor partide : trebuiesc verificaţi de cei care ar fi dispuşi să le deschidă.

Augustin Radescu spunea...

Theo, sint convins ca-l vom auzi zbierind, cit de curind! Dar cred ca va fi prea tirziu!

Augustin Radescu spunea...

Mati, e adevarat. Dar asta nu-l va impiedica sa faca absolut ORICE pentru a mai salva ce s-ar putea salva.

Trimiteți un comentariu