Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

joi, 27 decembrie 2012

Pe card

Mare pacoste, si cu pensia asta! Dupe ce ca era cit era, a mai venit si ciomu ala de premier si ne-a micsorat-o! Si dupa ce ca e cit e, mai trebuie sa si pindesti, ca serviciile secrete, pirdalnicul de postas, cind vine, ca asta trece ca vintul. Suna o data, scurt si indesat. Daca nu esti acasa, daca tocmai erai in balcon, sa vinturi gogoneaua sau cinta Bitman si l-ai dat la maxim ca sa afli cit de departe si n-ai auzit, dus a fost. Iti lasa avizul in cutie si te pune pe drumuri. Te duci a doua zi la posta si afli ca azi e invoit, ca e umpic racit si-i tine locul colegul. Iar asta iti spune ca … esti pe alt tabel, ca sa ma exprim elevat. Si pina vine ala care stie pe care tabel esti, - asta insemnind 7 zile, ca amaritul nu-si permite sa ia tratamentul ala care te pune pe picioare intr-o saptamina – stai, Mimeno, si trage mita de coada. Si doar mi-a spus de zeci de ori vecinul de deasupra mea (lu cine s-a gindit la ce ma gindesc eu, sa-i fie rusine, ca sint femeie serioasa!), domnu Augustin: - Madam Mimi (c-asa e el, baiat subtire si educat, din doamna nu ma mai scoate odata!) de ce nu-ti faci un card de pensii, sa nu te mai doara capul? Mereu mi-aduc aminte de ce mi-a zis, si mereu neglijez. Dar, gata! M-am hotarit! Mai ales dupa ce mi s-a intimplat saptamina trecuta. Unii poate ati auzit: a venit sfirsitul lumii. Eu, draci, eram la Codirlatele, ca taia unchiu porcu! Sau taia porcu unchiu, naiba mai stie! Acu, ce ma gindesc? Daca tot imi fac card d'asta de pensii, poate aranjez sa-mi vina si sfirsitul lumii pe card. Chiar ma mir ca astia de la govern, baieti cu multa carte, nu s-a gindit: vine la toata lumea pe card, si fiecare se duce si-l ridica atunci cind are nevoie. Sau ridica doar jumate, ca poate nu-i trebuie tot … Pai nu? Pina una alta, va pupez pe toti si va urez, din tot sufletul meu sensibil ca o Mimoza Canina, sau Viroza canina, ca mereu le incurc, LA MULTI ANI CU SANATATE! Mimena Bibliotecareasa Neacsu

2 comentarii:

Matilda spunea...

Auzi,Mimeno, la o adică ce-ţi trebe pensia la dată fixă ? Ce, n-ai luat-o şi luna trecută, de ce ai tocat-o aşa repede ?
Chestia aia cu sfîrşitul lumii pe card e grozavă, nu se poate cu orice fel de sfîrşit, ca de-un exemplu, cînd se sfîrşesc murăturili ?

Augustin Radescu spunea...

Mati, draga mea, dar eu nu vreau pensia la data fixa, ci pensia fixa, pe data!
Porma, de tocat e semplu, ca s-a scumpit preturile la beutura!
In fine dar nu la urma, vorbesti cam in sinonime, ca cind se sfirsesc muraturili e ca cum s-a sfirsit lumea! Hai ca te pupez si LA MULTI ANI!

Trimiteți un comentariu