Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

marți, 22 ianuarie 2013

Ce zice “presedintele” si ce intelege Antena3!La intilnirea anuala cu ambasadorii acreditati la Bucuresti, Basescu  a scapat – zice Razvan Dumitrescu – porumbelul. Iata citatul pe care il da jurnalistul in sprijinul afirmatiei sale: ”Dar apare o întrebare, ştim întotdeauna cu ce înlocuim aceste dictaturi? Pentru că avem deja nişte semne proaste că am înlocuit ceva rău cu ceva foarte rău. Al Qaida este la frontierele noastre"
Iar porumbelul scapat de “presedinte” ar fi, dupa parerea realizatorului TV, Al Qaida! Adica, vezi Doamne, strategie veche, Basescu inventeaza o amenintare pentru a abate atentia de la adevaratele bla bla bla.
Nicidecum! Asta nu-i o gargara ieftina de aruncat unor  personaje extrem de bine informate, cu viziuni clare asupra evenimentelor si semnificatiilor lor.
Si totusi, porumbelul exista, daca nu cumva sint chiar doi!
In primul rind, este de comentat – suculent, as zice – ca, dupa afirmatia publica a “presedintelui”, conducatorii legali ai unor state independente (catalogati drept dictatori) au fost inlocuiti de catre cineva. DE CATRE NOI! ( stim intotdeauna cu ce inlocuim… ?; am inlocuit ceva rau cu ceva foarte rau). Cine sint acesti “noi”, artizani ai schimbarii dictatorilor, asta chiar ar fi interesant de stiut.
Inca mai porumbel – scuzati, mai interesant – este ca Basescu stie sau crede ca mai urmeaza sa fie dati jos si alti dictatori. Si cel putin unul dintre ei n-ar trebui, dupa parerea lui, schimbat. Ca poate, totusi, nu-i baiat chiar asa de rau! Si-apoi, nu-i asa, nici n-ai cu cine sa-l schimbi. Nu vedeti ca ailalti sint si mai rai?   

5 comentarii:

Unknown spunea...

Basescu vrea sa justifice faptul bizar ca a impus autoritatilor romanesti să ramina la unison cu Rusia si China in chestiunea Siriei.

Augustin Radescu spunea...

Corect! Dar ramin la parerea ca pledoaria lui impotriva schimbarilor are ceva personal. Pare ca adierea asta racoroasa de proaspat ii da fiori!

Unknown spunea...

Salut!
Ai un blog interesant. Te astept pe la mine http://filmandotherstories.blogspot.se/.
Un an nou fericit iti doresc!

Augustin Radescu spunea...

Multumesc, si tie la fel! O sa trec!

Ipu spunea...

Dar de asta ce zici http://ziarulluiipu.ro/2013/01/23/parlamentul-romaniei-este-ilegal/ Cu stima Popateapa

Trimiteți un comentariu