Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

marți, 2 aprilie 2013

La brutarie !?


Ma pregatesc sa enunt, mai la vale, o idee cam nedemocratica, insa care mie mi se pare corecta:
Poporul este, uneori, cumplit de nedrept. Cam cum sint, de multe ori, copiii (cu afirmatia asta o sa-mi atrag noi critici ! Dar cine n-a avut tentatia, cind era mic, sa arunce o mita de la terasa blocului de 10 etaje, ca sa vada daca e adevar sau legenda ca, pe la etajul 2,(3) i se deschide parasuta si incep sa i se invirta senilele ?).
Cel mai recent exemplu de rautate gratuita a fost din partea unora (infiorator de multi, dupa mine) care l-au trimis pe cel mai ales dintre alesi ... la brutarie.
Pai ce sa faca Base la brutarie? Ce chichirez e-aici ? Toata lumea stie ca piinea ingrasa, ceea ce nu e deloc sanatos. Mai mult, lumea zice ca mai si prosteste. Inca si mai mult : in ziua de azi, nici nu mai stii ce baga astia in ea. E-uri, F-uri si, mai ales, P-uri. (Mai putin in aia de-i tot face reclama unul cu vocea stinsa de zici ca-i in greva foamei de citiva ani buni, sau ceva)
Si-atunci, de ce ? Lumea uita cum a scos el din saracie FMI-ul si pe noi din pensiile si salariile nesimtite ? Nerecunoscatoriiiiiiiiii......
Si-apoi, sa ne reamintim ca el e, de fapt, marinar ! Ce sa caute un marinar la brutarie?
Daca stau sa ma gindesc, mult mai potrivit ar fi ... la pescarie! Pai pestele si cu marinarul sint frati buni ! Doua inimi, un ocean ! Poasa fie si ... lighean ! Plus ca pestele are phosphor. Care ...(te si)  Luminita la capul tunelului!
Ba, prietenia lor rezista si pe uscat, prin porturi ! Pai unde vezi un marinar, e de mirare sa nu apara, cit ai clipi, fo 2 pesti, sa-i faca semn cu ochiul. Vorba poetului:
In oceanul Atlantic / Patru ochi luceste
Stai sa ma gindesc umpic / Poate-o fi doi peste!
De-aia zic : La pescarie ! Mai bine la pescarie ! La pescariiiieeee!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu