Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

miercuri, 3 aprilie 2013

pONTA INGROAPA TOTUL!


  1. ponta ingroapa PSD-ul!  Stie ponta citi votanti a pierdut PSD intr-o singura zi? Nu mai e mult si ponta va iesi public, din nou, sa ne ceara sa votam PSD-ul. In numele unor idei, desigur ! Ete cotu’ !
  2. ponta ingroapa ideea de justitie independenta! E, evident, un truism. Justitia va fi la fel de independenta ca si Kovesi.
  3. ponta ingroapa ideea de coalitie ! Pai ce coalitie e aia in care fiecare face ce vrea muschii lui ? Chiar daca, formal, USL-ul nu se va rupe, cita incredere mai au PNL-istii in PSD-isti ? Cita incredere mai are Antonescu in ponta ?
  4. ponta se ingroapa pe el insusi!  Bine, pentru asta nu stiu cine o sa plinga, in afara rudelor apropiate si el insusi. Paguba-n ciuperci!
Obs.1 : O data in plus, Ion Iliescu a nimerit-o ! (Un cirlan !!!) Al naibii, batrinelul!
Obs.2 : Americanii nu negociaza cu teroristii! ponta, ghici de ce!
Obs.3 : Foarte curind, vor veni de la Bruxelles alte solicitari. Normal, daca au vazut ca merge ... Ce va face ponta ? E limpede! Stiti cum e : prima data e mai greu, pe urma te obisnuiesti ...
Obs.4 : Basescu renaste. O sa-l vedem iar aparind pe sticla si rinjind satisfacut, sau hahaind. Multumim din suflet, victor ponta!
P.S. Mai lipseste un singur lucru. In momentul numirii, Basescu sa zica: asta da, asta nu, asta da, asta nu! Aproape ca-mi doresc asa ceva, doar ca sa-i vad mutra extrem de micului titulescu.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Excelente premonitii! Si e abia mijlocul lunii mai!

Trimiteți un comentariu