Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

miercuri, 19 martie 2014

A fost cindva, unu’, Crin Antonescu …

De cind liderul PNL a inceput sa ia lectii de politica externa, la ceas de seara, la umbra Leului, parca tomberonul cu valori i s-a rasturnat fix cu fundul in sus.
Iata, Basescu cel cu flacari pe nari a devenit un biet decrepit caruia trebuie sa i se respecte ultimele saptamini de presedintie. PSD-ul, tovarasul de drum al ultimilor ani a devenit inamicul public numarul unu! Din nefericire, fosti colegi din propriul partid au inceput sa-i displaca marelui, imensului prezidentiabil agreat de Cotroceni. Sorin Iliesiu, un om a carei probitate morala e greu sa o pui la indoiala fara sa te faci de ris – afara din partid pentru delict de opinie! Calin Popescu Tariceanu, lider marcant al liberalismului, om care a dus adevarate batalii cu dusmanul arhicunoscut, in timp ce Antonescu era undeva si nicaieri, autoexclus din partid pentru a trage un acut semnal de alarma ca lucrurile au luat-o intr-o directie gresita.
Iar astazi, ca lamiia pe scrumbie, Mircea Diaconu exclus de pe lista candidatilor liberali la europarlamentare. De ce? Pai fiindca asa a zis ANI!! As fi curios sa stiu: a convocat Antonescu toata floarea juridica a PNL ca sa analizeze cum stau lucrurile CU ADEVARAT, din pdv legal, sau a zis: „Sa traiti, am inteles!”, si l-a aruncat peste bord pe liberalul cu cea mai buna imagine si cea mai ridicata cota de incredere, in acest moment?

Sincer, il regret pe ACEL Crin Antonescu care promitea sa fie un cu totul altfel de presedinte. Dar parca mai rau imi pare de Partidul National Liberal, caruia nu-i vad deloc un viitor stralucit cu un asemenea … cirmaci! (!)
Update: Mircea Diaconu si-a dat demisia din PNL-ul cirmuit de batrinul lup de mare Chin Antonescu!

4 comentarii:

Matilda spunea...

Crin Antonescu şi-a dat demisia de dezonoare din politică !
Poate vom afla, cîndva, motivul acestei schimbări de atitudine a unui lider în care mulţi români au crezut.

Augustin Radescu spunea...

Cred ca la fel de mult m-a mirat virajul extraordinar pe care l-a facut Titanul din Gagesti, numai ca in cazul ardeiului umplut au transpirat niste aspecte mai delicate, care explicau "schimbarea la fata". In cazul lui Chin, ma tem ca a fost suficient sa i se fluture pe la nas o presedintie "a condition que" si, dintr-o data, a devenit o forma fara fond; dintr-un orator uneori sclipitor a devenit un latrau artagos de tip Pora sau Udrea. Si face gafa dupa gafa, departindu-se cu fiecare zi de Cotroceni.

dArtagnan spunea...

Rămăsesem dator cu un răspuns...
http://hanulmuschetarilor.wordpress.com/2014/03/25/este-sau-nu-este-justitia-subordonata-lui-basescu/

Să ştii că eşti oricând binevenit la han, chiar dacă privim scena politică diferit...

Augustin Radescu spunea...

N-am cum sa fiu binevenit intr-un loc in care sint luat de timpit! Punct!

Trimiteți un comentariu