Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

vineri, 28 martie 2014

Viitorul presedinte, el sau ea …

A facut ceva valuri declaratia lui Maior, multa lume intrebindu-se cine ar putea fi o eventuala … ea! Intrebindu-se doar asa, retoric, pentru a mai face un pic de conversatie, fiindca 90% dintre cei care au spus sau sugerat la cine se gindesc aveau in vedere fostul ministru, el sau ea (sic), de la Ministerul Dezvoltarii!
Altii, un pic mai pragmatici, (s)-au intrebat de unde stie Maior de alternativa. O parte au considerat ca n-a aflat prin mijloace specifice, ci a primit un telefon. Scurt(!)!
Eu o sa va propun o a treia abordare, respectiv intrebare:  de ce a „scapat” Maior acest mesaj?
Unii au dat vina pe political correctness. Aiurea! Din acelasi motiv ar fi trebuit sa spuna „viitorul presedinte, gras sau slab, roman sau maghiar, inalt sau scund, blond sau catolic, verde sau patrat”, etc etc. In fine, am auzit si o naivitate de genul, „asa i-a venit lui” sau, pur si simplu „i-a scapat”. Asta ar fi prea de tot: acolo, la SRI, oamenii sint invatati sa vorbeasca putin (de fapt, strictul necesar), fara floricele sau licente poetice. Si atunci cind spun ceva, inseamna ca au avut de spus!
In asemenea operatiuni, nimic nu e lasat la voia intimplarii. Pentru inceput, trebuie obisnuit electoratul cu ideea. Urmeaza apoi sondajele. Si „sondajele”! Apoi pregatirea logistica! Desigur, petarde, fumigene si focuri de artificii, pe postul pregatirii de artilerie a generalilor lui Iosif Visarionovici. Si-apoi … dansul!

Asadar, mecanismul a inceput sa ticaie! Ochii la usa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu