Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

miercuri, 6 august 2014

basescu pregateste un test national


Se pregateste condamnarea HALUCINANTA a lui Dan Voiculescu. Un simulacru de proces, cu nenumarate malversatiuni care tin de orice, dar nu de notiunea de justitie. Cu TOATE solicitarile apararii respinse la foc automat. TOATE! Cu procurori care cunosteau cazul inainte de a lucra acolo unde au fost mutati CU DEDICATIE si unde ar fi avut dreptul sa-l cunoasca, NUMITI iar nu alesi de calculator, aleatoriu!
Cu prejudiciu ale carui limite n-au nicio legatura cu realitatea. Cu termene fixate de parca vine in curind sfirsitul lumii si trebuie, MUSAI, sa-l prinda pe „Varan” la Rahova.
Poate chiar vine sfirsitul lumii. Sfirsitul lumii lui basescu, adica alegerile prezidentiale.
Basescu minte ca o gazeta sovietica, spunindu-ne ca nu mai are nimic de pierdut. Stie o tara intreaga: basescu are de pierdut TOTUL!
Interesanta dovada de prostie uriasa: basescu inca isi imagineaza ca mai poate prosti un segment cit de cit semnificativ al „romanlor”. In realitate, cei care-l mai cred sint cit marja de eroare! Daca va mai amintiti, acelasi lucru se intimpla cu Ceausescu, in decembrie `89. Sper sincer ca basescu sa nu aiba sfirsitul lui Ceausescu; dimpotriva, ii doresc din suflet multi, multi ani!
S-a vorbit mult despre asemanarile intre cazul Nastase si cazul Voiculescu. Intr-adevar, par niste proceduri standard de „infundare” a „inamicului”, parca desprinse dintr-un manual. Dar ceea ce socheaza este lipsa oricarei reticente in a minti, in a fabrica probe sau martori, in a inventa prejudicii, in a vopsi cioara si a o prezenta drept papagal. Faptul ca toata lumea isi da seama ca ne aflam in fata unor uriase malversatiuni nu pare a mai impresiona pe cineva. „Facem, pentru ca putem” – pare a fi deviza.
Totusi, intre cele doua spete sint deosebiri majore.
In cazul lui Nastase, a fost vorba de o ura viscerala a basescului fata de el. Ura omului mic, care stie ca nici el, nici neam de neamul lui, nu va ajunge, din punct de vedere intelectual, al educatiei, al culturii, al bunului simt, al bunului gust, pina la glezna lui Nastase.
M-am intrebat ce ar simti un aurolac adapostit intr-un canal, calcind pe cap un academician. Apoi, ce a simtit basescu cind Nastase a intrat in puscarie. N-am gasit multe diferente!
In cazul lui Voiculescu, lucrurile stau diferit. Acesta este uns cu multe din alifiile cu care e uns si basescu. Voiculescu a facut un sport dur, un sport de barbati adevarati. La Voiculescu, basescu va putea gasi, oricind, chiar cu dobinda, o injuratura, un cap in gura sau o proiectare peste mantinela. Voiculescu stie sa „vorbeste” pe limba basescului, daca e nevoie. Si pentru asta, basescu il stimeaza.
Problema, in cazul „Voiculescu”, e Antena 3!
Tocmai de aceea, cred eu, e nevoie ca prejudiciul din  dosar sa fie mare, cit mai mare, imens! Si tocmai de aceea, ma astept la o uriasa surpriza in proces: sa se „constate” ca instrainarea (donarea) din 2006 a bunurilor detinute de Voiculescu e nula de drept, caz in care acesta ar putea fi obligat la repararea prejudiciului din dosar prin inchiderea Antenelor.
Indiferent insa daca asta se va intimpla sau nu, verdictul in acest proces va fi un imens test national. Fiindca, daca in urma pronuntarii nu se va intimpla nimic, va fi limpede ca poate urma orice. Orice in sensul de ABSOLUT ORICE!

Si de ce sa nu faca, daca pot?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu