Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

miercuri, 24 septembrie 2014

A venit, a venit toamna! Acopera-l pe Turcescu cu ceva!


Dupa sceneta „Draga Stolo”, o noua creatie de sunet si lumini marca basescu, intitulata „Turcescu cel bun si Ponta cel rau”,  vede luminile rampei.
Un scenariu mai inept (semn clar al degringoladei in care a intrat autorul) cu greu ti-ai putea imagina. In actul I, Eroul (adica Turcescu), prada mustrarilor de constiinta personala, semnelor divine si revelatiilor mistico-etice (parca si etilice, sau macar etnobotanice) si cotroceniste, se hotaraste sa-si izbaveasca sufletu-i candid si se spovedeste in prime time:
„AM PACATUIT!!” Brrrrrrrrr! Cumplit !! Iti dai seama? Daca pina si Robert! Actul se termina cu eroul parasind, incet si girbovit, cocina, si plecind in munti, la o minastire de taici!
Urmeaza doua – trei zile de pauza (pentru ca efectul moralizator sa se insurubeze virtos, iar lacrimile sa se usuce pe obrajii dolofani ai gospodinelor care taie ceapa, plingind soarta cruda a nobilului caracter. Apoi, vine actul II:
Acelasi Robert – si totusi altul, mai curat si mai uscat,- se intoarce de la minastire pe un cal alb. Sau pe doi. Leaga calul/caii de Sorina Matei si se aseaza la masuta ce tocmai o parasise. Dupa care ne-o spune p-aia cu oglinjoara.
„Stimati telespectatori, intr-o zi stateam eu de vorba cu oglinjoara mea fermecata, si-am intrebat-o:
Oglinda oglinjoara, cine-i cel mai acoperit din tara? Iar oglinjoara imi raspunde:
Tu ai fi, fatul mieu, daca n-ar fi la pesedeu, chiar in frunte, unul inca si mai acoperit.”
Aici izbucnesc ropote incredibile de aplauze, sala tropaie in delir si fluiera copios iar Sorina Matei, caii, Ion Cristoiu, Monica Macovei, Nutza (cum care Nutza?), Dana Grecu, Sabin Orcan, Andreea Pora si Oana Stanciulescu scandeaza din rarunchi: „Ponta, Ponta, Ponta!”

In timpul asta, Ponta maninca popcorn si arunca la cos (!) iar basescu bea o limonada dubla cu blocuri de gheata si miros de pufoaica. Vin caldurile, monser!

2 comentarii:

Anonim spunea...

N-am mai râs în halu ăsta dă fo sută de ani! Ești tare bun, Rădescule!
Vezi că-mi ești dator nește esplicații pă blog la mine. Bună ziua mi-ai dat, belea ți-ai căpătat.
Cu pupăciuni,
R

Augustin Radescu spunea...

Cit de simpatica mi-ai fi daca nu le-ai mai inflori in halul asta!
Cit despre esplicatiuni, prefer in particoler, din cauza la neste dude!
Asa incit o sa-ti trimit un email.

Trimiteți un comentariu