Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

miercuri, 10 septembrie 2014

Dana Grecu jigneste ca proasta! Sau, ma rog, ca la ea in sat …


Dana Grecu nu stie multe. Noroc ca sint fixe, adica n-au o prea mare arie de acoperire. Placerea ei cea mare e sa arunce cu rahat in ventilator. Probabil mirosul care o invaluie cu aceste ocazii ii stirneste amintiri din copilarie, si poate o lacrima nostalgica incearca sa-si croiasca drum spre obrazul fardat cu maxima darnicie la cabina de makeup.
Ultima ei descoperire (dar, evident, pe aceeasi linie melodica arhicunoscuta) e ca politicienii sint impotenti. Ne-o spune cu o voluptate care-i umple, pina la refuz, gura care numai mica nu e. Presupun ca, atunci cind o spune, se gindeste in primul rind la Ponta, cel fara aportul caruia nici cutremurele nu cutremura, nici vulcanii nu irump si nici calota polara nu se topeste. Poate si la Sova, si la alti citiva „privilegiati”, vinovatii ei de serviciu.
Rationamentul ei pare a fi (daca, indeobste, o fi capabila de asa ceva) ca astia care, chipurile, nu vor sa-l reduca la tacere pe basescu au ei ceva schelete in dulap, ca altfel nu se explica, dom’le!
Grecu Dana pare a se baza pe faptul ca, in Romanica, daca n-ai incalcat legea, nu ti se va putea intimpla nimic, in veacul veacurilor. Ca justitia noastra-i oarba, si nici mina nu-i tremura! Legea-i lege, aceeasi pentru toti, argumentele apararii vor fi ascultate, martorii vor fi absolut corecti si total dezinteresati, completul de judecata va fi repartizat, intotdeauna, absolut aleatoriu si fara partinire, fara vreo linie trasata de undeva, din stratosfera.
Asadar, - zice Grecu Dana, daca n-ai facut nimic, trage-i o suspendare, ca n-are ce sa ti se intimple. Asa, de curiozitate, sa vedem ce iese!
Ei, si dac-o fi sa iei si tu, acolo, fo 10 ani cu executare, ca ai influentat telepatic sau poate doar asa, de-un exemplu, ce mare scofala! Ca n-ai fi primul, si nici nu-i face Grecu Dana in locul tau, impotentule!

Sint absolut convins ca printre politicienii (parlamentarii) nostri sint unii cu schelete in dulap, destui „impotenti” –cum zice Grecu – si chiar multi ticalosi. De altfel, asta e cea mai mare problema a Romaniei, in acest moment: un parlament de foarte proasta calitate medie. Si asta e o chestiune care trebuie neaparat discutata, lamurita si rezolvata cit mai curind cu putinta.

Dar cind Grecu are in fata ochilor exemplele unui Nastase, Voiculescu, Mencinicopski, Remes, Berbeceanu si multi altii, a-i acuza pe cei care se tem, ezita, au rezerve, de impotenta, mi se pare un mahalagism rural in stare pura! Dar, ce sa ceri?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu