Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

marți, 25 august 2015

Riul Basescu

Am de facut o erata la postarea mea anterioara, unde afirmam: "la circuitul voturilor diasporei in natura sint „cablate” doua personaje cheie. Unul e MRU, al doilea e Opris. Ghiciti ce au in comun cei doi?
Surprinzator sau poate nu, e vorba de mentorul lor: traian basescu!"
Corectia pe care trebuie s-o aduc e ca nu sint doi cerberi, ci chiar trei!! Al treilea, afirmat, in ultima vreme, cu o vigoare rar intilnita, se numeste Ana Maria Patru! Important(a) nu doar fiindca aceasta este Preşedintele Autorităţii Electorale Permanente ci, mai ales, fiinca ne va darui, in cel mai scurt timp, cu nesfirsita generozitate, LEGEA VOTULUI PRIN CORESPONDENTA!!
Dumnezeule, in ce tara traim? Vad ca tot mai multi dintre cei chemati sa aplice legile, s-au apucat sa faca propriile lor legi. Cum? Ei le fac, ei le aplica? Asta nu mai e tara, e balamuc!
Nu ca n-as avea incredere in prietena familiei Basescu, cea care se afisa cu acestia la o sindrofie publica, cu o nonsalanta lipsita de orice urma de bun-simt, chiar in seara unor alegeri deosebit de tensionate si asupra carora planeaza, si acum, mai multe intrebari decit raspunsuri!
Dar cind vezi instalate, de-a lungul riului de voturi ce vine din diaspora, aceste ecluze purtind, toate, chiar si in paranteza sau in suflet, numele basescu, te cam ia pe sira. Sau, de la caz la caz, de jos!
Nu pot sa nu remarc, la final, coincidenta dracilor (oare a cita?): taman cind Ana Maria 4 s-a apucat sa conceapa aceasta lege esentiala pentru Romania (dar parca mai mult pentru altii), un urias si preventiv suspin de simpatie si admiratie la adresa aceleiasi se ridica din zeci de cancelarii, organisme, instrumente, organe si piepturi internationale, busculate instantaneu de revelatia uriasei valori si imensei probitati a sus (si jos, si peste tot) amintitei.
In asemenea conditii, pas de mai indrazneste a sugera macar ca legea cu o asemenea moasa ar putea fi mai putin decit mai mult ca perfectul!!
Caci, vorba latinului: cu un DNA toti sintem datori!
P.S. Nu vreau sa ma gindesc ce-ar fi fost sa ortografiez titlul dupa normele, pe cit de noi, pe atit de idioate: "Raul Basescu" . Dar nu: riu, de la rivus!! Ca ori sintem latini, ori nu mai sintem!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu