Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

sâmbătă, 5 noiembrie 2016

Manevra jegoasa pregatita de baietii din spatele lui Iohanis


Disperarea cit casa pe capul lui iohanis, al lui ciolos si al liberalilor dar, mai ales, pe capul celor din spatele acestora care stiu, cu totii, ca PNL-ul nu va fi in stare sa screama, nicicum, o majoritate parlamentara, in urma alegerilor din decembrie.
Sigur, iohanis se lauda ca el nu va numi, neam, un premier „cu probleme”, dar siguranta afisata de el e doar mimata. In realitate, sa te joci cu votul multimii inseamna, oriunde in lumea asta, sa te joci cu focul. Vrajelile cu anticoruptia, cu moralitatea etc dau bine pe sticla, in tocsoaie, dar nu si la vulg. Doar cine n-a vrut n-a inteles, la alegerile locale din acest an, ca anatema coruptiei, pusa politic pe fruntea unuia sau altuia, nu face doi bani in ochii cetatenilor. Asta atunci cind nu a avut chiar efectul contrar, victimizind anumiti candidati care, drept consecinta, au beneficiat de un val de simpatie populara!
Asa incit, si-au bagat cu totii picioarele in apa rece si s-au asezat strimb, ca sa gindeasca drept. Si au gasit o mizerie specifica unor anumite zone gri-bleu-kaki, care sa-i ofere lui iohanis solutia salvatoare: aceea de a numi in functia de premier un om de la PSD, care sa nu fie al  PSD-ului! Nici nu e atit de complicat.
 Dupa cum stie si-un scoler, TOTUL, in aceasta tara, ABSOLUT TOTUL este infiltrat, penetrat (stau si ma intreb daca n-or fi penetrat astia si "Cumintenia pamintului" :)), rezolvat de servicii, care au oameni implantati, pina la cele mai inalte niveluri, in toate structurile importante ale statului: justitie, guvern, organizatii de toate felurile, parlament, politie, presa si, evident, PARTIDE POLITICE. Romania este deja, in intregime (iar nu in integralitate, cum spun papagalii care se screm sa epateze!), UN CIMP TACTIC!
Evident, PSD-ul nu face exceptie, ba dimpotriva!
Si-atunci, pare foarte profitabil pentru iohanis sa numeasca un om de la PSD care, de fapt, e de la alta echipa. Sa zicem, doar ca un exemplu – deci nu vreau sa insinuez nimic, Vasile Dincu!
Intr-o asemenea situatie, psd-istii (si sustinatorii lor) s-ar afla in postura ingrata de a contesta numirea unuia „de-al lor”
Probabil, jumătate dintre ei ar fi suficient de timorati de situatia creata, pentru a renunta la proteste. Pentru jumatatea ailalta, s-ar gasi si alte metode de inhibare, cum ar fi, de exemplu, trupele de asalt despre care tot vorbeste Ghita, si am motive serioase sa cred ca in cunostinta de cauza, sau instrumentul muzical numit „dosarul bine temperat”!
Sigur, manevra asta sulfuroasa e la fel de ilegala, din punct de vedere constitutional, ca si numirea lui Burebista, caci numele trimis de iohanis parlamentului trebuie sa fie UN REZULTAT AL CONSULTARILOR, O URMARE A ACESTORA (art. 103 Presedintele numeste premierul IN URMA CONSULTARILOR), dar are meritul DE A CREA ILUZIA ca presedintele respecta votul popular in favoarea PSD)

Ramine de vazut daca PSD-ul are pregatit un raspuns la aceasta mutare si, mai ales, daca nu cumva Dragnea il va trimite el insusi pe un Dincu la inaintare, in dorinta de a obtine clementa puternicilor din umbra. Ca tot vorbeste tirgul, tot mai apasat, ca Dragnea ar fi batut, deja, palma, cu iohanis. Lucru, pentru mine, greu de crezut, cel putin deocamdata, avind in vedere nervozitatea excesiva a marelui consumator de capodopere artistice din patrimoniul national.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu