Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

miercuri, 18 ianuarie 2017

Desi un simplu pensionar, Coldea va ajuta poporul roman sa treaca strada!

...caci trecerea în rezervă nu modifică nimic din determinarea sa de a servi în continuare statul român. E limpede: generalul (r) Colbea n-are nepotei de dus la gradinita, si nici tablele nu-i plac. Si-atunci, cu ce sa-si omoare timpul, bietul de el?
Se simte in declaratia generalului (r) Codrea o aglutinare de frustrari, partial recunoscute de el insusi (am petrecut o parte neînsemnată de timp acasă, am amânat mereu planurile și obiectivele personale, fiind deseori plecat in Seychelles, la Disneyland sau in Toscana etc, IN MISIUNE!). Noroc ca subalternii sai, reuniti intr-o comisie extrem de interna de analiza, au stabilit irefutabil ca SHEFU' e nevinovat, iar dujmanii moare ca are valoare!. 
Totusi, declaratia d-lui Condrea sufera de mici ... defecte de fabricatie:
- "anul acesta împlinesc 25 ani de activitate". Evident ca formularea corecta era "anul acesta as fi împlinit 25 ani de activitate". SAU NU?
- "Celor care s-au grăbit să creadă sau să amplifice neadevăruri le reiterez faptul că am înțeles miza"
Asta nu-i un anunt de ofiter de intelligence, nici macar al unuia prost. Un "meserias" asa cum se presupune a fi fost  (r)Cobrea isi lasa adversarii sa moara prosti, nu-i pune in garda ca ar fi inteles el miza.
Miza care oricum este de 2 lei, fiind inteleasa chiar si de un inginer ca mine: blocarea accesului Romaniei  in CSB*, de catre serviciile speciale senegaleze!!
- in fine, fostul general face o greseala impardonabila, la valoarea pe care el insusi presupune ca o are: ne ameninta ca va vorbi! (Ma simt inclus si eu aici, din moment ce sint, eu insumi, un critic de-al sau, ce-i drept ceva mai lesinat!)
Chiar sa nu stie (r) Corbea ca mai trebuie sa treaca ani buni pina cind va avea dreptul legal sa faca publice informatii despre care a luat cunostinta prin calitatea pe care a avut-o in cadru SRI? Chiar sa nu stie ca divulgind respectivele informatii, inainte de expirarea interdictiei, se face vinovat in fata legii si va raspunde penal?
Sau poate vroia sa spuna ca va vorbi in somn?! La cosmarurile produse de Ghita, nu m-ar mira!

 * Comunitatea Statelor Bananiere

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu