Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

marți, 18 iulie 2017

Tensiunea la cote maxime. Kövexitul se apropie. Pieleanul iese in mijlocul drumului!


„Fratilor, sa nu uitam ca pe Corduta o iubeste (hai da-ma dracu’!) un segment important (?) de populatie!”
Asta spune celebrul sociolog (in timpul liber) nationale, convins ca noi n-am auzit in viata noastra de manipularea prin sondaje!
Dar stati, ca asta nu e tot! O data cu rezultatul mirobolant al pretiosului sondaj de opinie veti primi, LA PACHET si in mod ABSOLUT GRATUIT, din partea aceleiasi casi de productie, un avertisment prietenesc, dar ferm:
„Ce, credeti ca daca va fi schimbata Corduta, va fi mai bine? Eu ma tem ca va fi chiar SI MAI RAU!”
Pai zi asa, tovarasu’ Pieleanu! Dacit ca zici cam intirziat (!) ca, uite, pe Ceausescu deja am apucat sa-l schimbam. In fine, NU NOI, da’ ne-am bucurat ca proastele. Ca de-aia zice si intelepciunea poporala: „Schimbarea domnilor, bucuria prostilor!”

In orice caz, daca a ajuns pieleanul in halul asta, inseamna ca disperarea e maxima. Sa ne dam costumele la curatat, zic!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Băi, cât de mișto ai zis-o!...
Un nepot de-al pieleanului e agent de vânzări pe medicamente și ne cunoaștem de fo paișpe ani. Bașca, e născut în tot aceeași zi cu mine! \nu știam io de ce nu mai e așa de mândru de unchi-su!

renata

madam Mimi spunea...

Tehnica manipularii prin sondaje e una dintre cele mai mizerabile - daca nu cea mai - metode de manipulare. In loc sa iasa un descoperit sa-ti spuna ca rata impunge, iese pieleanul si-ti spune: romanii - adica fratii tai, egalii tai, tovarasii tai de suferinta, CEI CA TINE! - cred / gindesc / stiu / sint convinsi ca rata impunge! Probabil ca din ce spune javra aia descoperita n-o sa crezi o boaba, dar pe cei care maninca aceeasi piine neagra ( :)) ca tine, cum sa nu-i crezi?
O varianta "soft" a fost utilizata in 2009 (de ce dracu era sa zic 2014?!) cind basescu a cistigat asa cum a cistigat. "Ce vreti, daca l-au votat romanii?!" Sigur, pe Opris te-ai putea supara, pe Codlea, pe Corduta, pe sufrageria lui Oprea, la fel. Dar pe romani, NICIODATA! Sint fratii tai, sint consingeorzanii tai, n-ai cum!

Trimiteți un comentariu