Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

vineri, 8 decembrie 2017

Banuiala mea despre 13 iunie `90 se transformă in certitudine!

Multa vreme m-am caznit, fara sa reusesc, sa inteleg cui servea minciuna grosolana cu „mineriada din 13-15 iunie”
O cohorta de (de)formatori de opinie lătra strident, fara contenire: „13-15, 13-15, 13-15!”
Am incercat, si atunci, si mai tirziu, sa le explic, sa le atrag atentia asupra minciunii. Am primit, la inceput, o liniste suspecta, apoi injuraturi si admonestari (cam cum a primit Serban Nicolae de la mitraliera Kiki Rău): „securistule, neo-cripto-pseudo-comunistule” si multe altele.
Intrebarea, insa, a ramas: de ce a fost „mineriada din 13-15, daca in 13 iunie n-a fost si n-a actionat in Bucuresti picior de miner? Si de ce „prapaganda” a primit ordin sa comaseze in mentalul colectiv doua actiuni violente, PERFECT DISTINCTE, cu scopuri diametral opuse?
Acum lucrurile incep sa se clarifice: oamenii nu trebuiau sa-si puna intrebari despre CINE ERAU si CE URMAREAU primii – cei ce au actionat in 13 – iar violentele produse in aceasta zi sa fie puse, TOATE, in circa celor care au actionat in 14-15 (si, evident, in circa lui Ion Iliescu)
(Fac o mica paranteza: securistii prosti de pe acest blog vor sari cu observatia stupida ca nu iau in calcul militia care a actionat, de asemenea, in 13 iunie. Le raspund anticipat: militia a fost singura care a actionat legal, deci acolo n-avem ce comenta!)
Culmea, la dezinformarea generala a contribuit insusi Ion Iliescu, care ne-a oferit o explicatie mai degraba stupida: „legionari!”
Fara indoiala, Iliescu stia cine sint! De ce nu ne-a spus? Poate pentru ca i-a fost frica. Poate ca adversarul ERA PREA TARE! Poate n-a vrut ca ceilalti sa stie ca el stie (veche metoda de lucru a serviciilor secrete)
S-ar mai pune o intrebare (dupa cum se stie, intrebarile puse corect ne furnizeaza raspunsuri aproape „pe tava”): de ce si-ar fi pus Securitatea la treaba, in aceasta speta, specialistii in manipulare si dezinformare? Cu intrebarea subsecventa: de ce in 13 iunie, fortele de reactie ale statului pareau sa nu mai existe? Parca primisera, toti, ordin sa se retraga in cazarmi! Reamintesc ca, in acele ore fierbinti, citeva personaje cheie din structurile de forta ale statului erau de negasit, parca se evaporaseu (!!!!!)
La citeva zile de la „Marea Aplicatie din Decembrie”, Filip Teodorescu spunea: ”infiltrarea a inceput! Si ceea ce stricam acum, intr-o zi, nu vom putea repara intr-un an!”
Daca nici Filip Teodorescu nu stia, atunci probabil ca doar soacra-mea…
Pe scurt, „modul de lucru” al tinerilor frumosi din 13 iunie seamana izbitor cu ceea ce „produc” astia de-acum, ceea ce ma face sa trag 2 concluzii:
-         vandalismele produse atunci se vor repeta FOARTE CURIND
-         daca astia de-acum au acelasi „timbru” cu aia de-atunci, si sint batalioanele de asalt ale lui Soros – NU MAI AM NICIO INDOIALA – inseamna ca in 13 iunie `90 (dar si in perioada pregatitoare!) a fost tot mina lui!

Reamintesc ca, imediat dupa fuga Ceausestilor, primul avion civil (?) care ateriza in Romania il aducea la Bucuresti pe … SOROS! La cit de grabit era, probabil ca avea foarte multa treaba  pe-aici. SI MAI ARE!!
Aud ca un fost sef al Fundatiei Soros - filiala Cluj - se numeste Eduard Helvig, ca un fost sef al filialei Iasi se numeste Mihai Razvan Ungureanu, iar primul presedinte pus de Soros la Fundatia Soros - Romania se numeste Sandra Pralong, consilier prezidential.
Intre timp, fortele de reactie ale statului par (!), si acum, la fel de timorate ca si atunci. Daca n-o fi vreun ordin, ceva ...
Pentru intregirea tabloului, ar mai fi de facut o analiza, clarificatoare, pe care o las, deocamdata, deoparte. O sa punctez, pentru moment, un singur lucru: Sint absolut convins ca banii lui Soros ... nu sint ai lui. Asa cum banii lui Condrea nu erau ai lui. Ca si banii lui Ghita... Ca si ... ca si ...

Un comentariu:

alenna alison spunea...

Mă simt atât de binecuvântată din nou în căsnicia mea după ce doctorul ODUMODU mi-a adus soțul care sa separat de mine pentru un an bun. Am ALENNA după numele din ROMÂNIA. Chiar dacă am guri peste tot corpul meu, nu va fi suficient să-i mulțumesc doctorului ODUMODU pentru ajutorul său asupra vieții mele. Soțul meu sa separat cu mine de un an și am fost în dureri și agonie fără el. Deci, am căutat ajutor peste tot, dar nimic nu a funcționat până când am vrut să spun doctorul ODUMODU. Mi-am explicat situația și mi-a promis că soțul meu se va întoarce la mine în 48 de ore, până când inima mea încă mai bate pentru el. Am crezut în el și mi-a pregătit un soț. I-am sunat pe soțul meu exact când doctorul ODUMODU saicompelld. El a pledat și a spus că are nevoie de mine înapoi și acum trăim fericit din nou pentru ultimele 9 guri. Toți cei de acolo care citesc articolul meu care are nevoie de ajutor ar trebui să-l contacteze ... Emil: drodumodusolutions@gmail.com

Trimiteți un comentariu