Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

joi, 25 aprilie 2019

Un presedinte inept, intrebari inepte!


„1 - Sunteți de acord cu interzicerea amnistiei și grațierii pentru infracțiuni de corupție?

Intelegem de aici ca, dupa creierul neted al profesorasului de Sibiu, amnistia si gratierea violurilor ar fi, totusi, de acceptat? Poate gratierea omorurilor? Dar pedofilia? Saracu’! Cum se face el singur de ris, nimeni nu s-ar descurca mai bine!

2 - Sunteți de acord cu interzicerea adoptării de către Guvern a ordonanțelor de urgență în domeniul infracțiunilor, pedepselor și al organizării judiciare și cu extinderea dreptului de a ataca ordonanțele direct la Curtea Constituțională?”

Vai steaua lui de tifnos de la tara: la intrebarea 2 avem incluse fix 4 intrebari!! Pai cum voteaza un cetatean care e de acord cu 2a si 2c, dar impotriva la intrebarile 2b si 2d (sau tot felul de alte combinatii posibile)?
Ce sa mai vorbim ca, daca le ceri romanilor sa fie de acord cu extinderea dreptului de a ataca ordonantele la CCR fara sa precizezi cine sa beneficieze de  aceasta extindere, cei care ar vota DA ar fi de acord ca ORICINE sa poata contesta! Nu zau? Chiar si Constantin Dide? Sica Mandolina? Raluca Curcan? Tata Omidu? Giani Chirita?


Romania n-a avut in toata istoria ei presedinte mai nating! Daca pentru a screme astfel de intrebari a avut nevoie de 2 ani, inseamna ca neuronul lui solitar se va stinge de ...singuratate!
P.S. Individul asta cu probleme insurmontabile de intelegere, dupa ce ne-a impartit, abject, in romani si moldoveni (si a mai si mintit ordinar ca nu a spus asa ceva), acum, aparent in apogeul unei crize de nervi, ne imparte in ... romani si PSD-isti! Ce sa mai zici, decit ca fericiti sint cei saraci cu duhul, chiar daca sint bogati in case!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu