Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

miercuri, 22 mai 2019

Daca mi-as propune sa fraudez alegerile …(I)


Stati, stati, chiar n-am nici un gind de genul asta. Incerc doar un exercitiu de logica.
Asadar, cam ce posibilitati ar fi?
O prima varianta ar presupune citeva sute de culturisti, numai’ muschi si muschiuleti, care sa fuga pe strazi cu niste saci cu voturi, cite doi la spinare si cite unul la fiecare subsuoara.
Dar ce te faci daca-i vede vreun militian care nu-i la curet si nu stie ca acolo e vorba de INTERESUL NATIONAL? Daca face ala scandal, gelos pe succesul confratelui Godina?
Nu e bine, e mult prea riscant!
O a doua (si ultima) varianta ar fi sa ai acces la serverele STS. Sau sa poti da niste ordine, ceva….  Sigur, n-ai acces si nu poti sa dai ordine. Si chiar daca ai da, nu te-ar asculta nimeni. Poate doar daca ai fi cineva MARE, EXAGERAT DE MARE. Si cred ca nici atunci!!!
Apropo: aud ca STS-ul si-a tras un soft care permite monitorizarea IN TIMP REAL a prezentei la vot PENTRU REFERENDUM(?!?!) Adica STS-ul va sti permanent, la minut, de cite voturi ar mai fi nevoie pentru validarea referendumului!! La ce le-o fi trebuind, zau daca inteleg! Dar sa trecem…
O sa ziceti ca, butonind niste taste, cu spor si folos, lucrurile s-au cam terminat. In realitate, partea subtila abia acum incepe!
Sa ne lamurim: fraudarea unor alegeri nu o faci cind „preferatul” tau e candidatul mai bun, care in campania electorala matura cu adversarul sau pe jos, Cam cum a maturat Ponta cu profesorasul cel tifnos, in 2014! Nu, incerci s-o faci cind esti sigur ca, altfel, preferatul tau va fi facut varza! Numai ca lucrurile trebuie facute cu cap, altfel vom avea probleme.
Daca badea Ion, care a urmarit cap – coada campania electorala, si a vazut cu ochii lui si auzit cu urechile lui cum Ponta l-a dezagregat pe Iohahahanis, pune la ureche, luni dimineata, tranzistorul, sa afle cu cit a cistigat Ponta si aude ca a cistigat „alalantu” cu doua milioane de voturi, mai mult ca sigur  va mirii ca asa ceva e imposibil SI VA CAUTA EXPLICATII. Eventual, va cere RENUMARARE, ALEA ALEA. SI NU-I A BUNA!!

Ei bine, pentru asta au fost inventati baietii destepti! Sa ofere solutii. Si solutia e simpla (dupa ce-o gasesti): OFERA-I OMULUI EXPLICATIA INAINTE S-O CAUTE SINGUR! (ca cine stie ce idei ii vin, Doamne fereste!) De exemplu, ca s-a infuriat DIASPORA!

Un comentariu:

dercy lyne spunea...

Numele meu este Darci Lyne. Aceasta este o zi foarte fericită din viața mea datorită ajutorului pe care mi l-a oferit dr .nosakhare pentru a mă ajuta să-mi recuperez fostul soț cu vraja sa de dragoste și magie. Am fost căsătorit de 6 ani și a fost atât de groaznic pentru că soțul meu a înșelat cu adevărat și a căutat un divorț, dar când am întâlnit pe e-mail Dr..nosakhare pe internet despre cum a ajutat atât de mulți oameni să-și recupereze și să ajute repara relația și face oamenii fericiți în relația lor. Mi-am explicat situația și apoi am căutat ajutorul lui, dar spre marea mea surpriză, mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și că acum sărbătoresc, pentru că soțul meu s-a schimbat total în bine. Întotdeauna vrea să fie alături de mine și nu poate face nimic fără prezentul meu. Mă bucur cu adevărat căsnicia mea, ce sărbătoare grozavă. Voi continua să depun mărturie pe Internet, deoarece Dr..nosakhare este un adevărat rol de vrăji. NEVOIE DE AJUTOR? A LUA LEGATURA
  -Email- blackmagicsolutions95@gmail.com
îl puteți adăuga și pe aplicația Whats: +2349083639501
El este singurul răspuns la problema ta și te face să te simți fericit în relația ta. Și este perfectă și în relația ta.
îți dorești fostul înapoi?
vrei o vraja de dragoste pentru un nou iubit?
Soluție de problemă pentru copii?
Soluție de problemă financiară?
Erectie slabă și ejaculare rapidă?
soluția la boli și boli ale organismului
Toate tipurile de soluții de problemă prin astrologie?
Soluția problemei divorțului?

Trimiteți un comentariu