Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

joi, 23 mai 2019

Daca mi-as propune sa fraudez alegerile …(II)

M-am intrebat daca eu as fi fost in stare sa pun in scena dramoleta „Diaspora infuriata” si raspunsul a fost DA, DESIGUR! Cu singura conditie sa pun la bataie 200.000 euroi.
Eu n-am bani nici sa traversez strada dar, cu siguranta, sint in tara asta foarte multi cetateni „de bine” pentru care suma asta e o glumita!
Pe scurt, reteta ar fi cam asa: in 10 orase importante din occident, se tocmesc cite 200 de baieti (total 2000) cu cite 100 euro pentru 15 minute. Sarcina lor, sa formeze o coada de 200 de capete la sectia de votare, si sa scandeze „ciuma rosie”, „puie Monta” si alte citeva urari de bine, timp in care 2-3 baieti de specialitate filmeaza profesionist, in asa fel incit sa nu se vada capatul cozii, cu microfoane de fond care sa surprinda „minia proletara” a diasporezilor.
Mai departe chiar e simplu: filmuletele ajung la televiziuni, care le difuzeaza in bucla, de dimineata pina seara, convingind pe toata lumea: iata, diaspora infuriata care va rasturna rezultatul votului. Iata explicatia asezata, cu grija aproape materna, linga tranzistorul lui nea Ion. Care nea Ion, luni dimineata, cu urechea la tranzistor si cu ochii la explicatia de pe masuta, va zice: Pai, da! DE-AIA! Si va inchide dracu’ tranzistorul.
Iata cum o sintagma, in cazul nostru „diaspora infuriata”, rastoarna votul!
Sigur, nicio sintagma nu merge de multe ori la apa. Unii au crezut ca sintagma „diaspora infuriata” va functiona si in cazul mitingului din 10 august, asa-zisul miting „al diasporei”. Dar cum sa functioneze cind, la 40 - 50000 de mitingisti, doar vreo 80 erau diasporezi adevarati??
Nu-i nimic, imaginatia unor baieti e destul de bogata. Aud ca sint in lucru „explicatii” noi, cum ar fi „centrele universitare”, „moldovenii”, internetul sau martienii :)  Daca sint insinuate cu abilitatea caracteristica, pot fi instrumente utile, pe viitor. Asta daca vom continua sa dormim pe noi, si sa inghitim nemestecate tot felul de sintagme!
Ar mai fi de adaugat doar un mic, dar nu lipsit de importanta, amanunt.
Pentru a se preintimpina ideea „inoportuna” a unora de a cere RENUMARAREA voturilor, in scena si-au facut aparitia, in momentele cheie, niste mase extrem de violente, dotate cu bite, bolovani, lanturi sau cocteiluri Molotov.
Mesajul era limpede: vreti sa transformam Romania in Ukraina? Bucurestiul in Maidan?

Intrebarea mea e una singura: are Dragnea mai mult singe in instalatie decit ceilalti?

Un comentariu:

dercy lyne spunea...

Numele meu este Darci Lyne. Aceasta este o zi foarte fericită din viața mea datorită ajutorului pe care mi l-a oferit dr .nosakhare pentru a mă ajuta să-mi recuperez fostul soț cu vraja sa de dragoste și magie. Am fost căsătorit de 6 ani și a fost atât de groaznic pentru că soțul meu a înșelat cu adevărat și a căutat un divorț, dar când am întâlnit pe e-mail Dr..nosakhare pe internet despre cum a ajutat atât de mulți oameni să-și recupereze și să ajute repara relația și face oamenii fericiți în relația lor. Mi-am explicat situația și apoi am căutat ajutorul lui, dar spre marea mea surpriză, mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și că acum sărbătoresc, pentru că soțul meu s-a schimbat total în bine. Întotdeauna vrea să fie alături de mine și nu poate face nimic fără prezentul meu. Mă bucur cu adevărat căsnicia mea, ce sărbătoare grozavă. Voi continua să depun mărturie pe Internet, deoarece Dr..nosakhare este un adevărat rol de vrăji. NEVOIE DE AJUTOR? A LUA LEGATURA
  -Email- blackmagicsolutions95@gmail.com
îl puteți adăuga și pe aplicația Whats: +2349083639501
El este singurul răspuns la problema ta și te face să te simți fericit în relația ta. Și este perfectă și în relația ta.
îți dorești fostul înapoi?
vrei o vraja de dragoste pentru un nou iubit?
Soluție de problemă pentru copii?
Soluție de problemă financiară?
Erectie slabă și ejaculare rapidă?
soluția la boli și boli ale organismului
Toate tipurile de soluții de problemă prin astrologie?
Soluția problemei divorțului?

Trimiteți un comentariu