Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

marți, 28 mai 2019

Daca mi-as propune sa fraudez alegerile …(III)

Din noianul urias de considerente pro si contra guvernantilor actuali, unele sint, fara indoiala, pertinente si, o parte, imperios necesar a fi luate in discutie si analiza.
Totusi, in chip surprinzator, exista un aspect trecut total si unanim sub tacere; aspect atit de important incit, pur si simplu e imposibil de facut macar un pas inainte fara a fi lamurit!
Am vazut in ultimele luni nenumarate sondaje de opinie, marea majoritate arogindu-si o marja de eroare de maxim 3%. Luati acum la intrebari, „sondorii” au dat un raspuns naucitor: analizele lor se bazau pe o prezenta la urne de maxim 32-35% Plecind de la o prezenta prognozata de 34%, prezenta aparenta (prin prisma rezultatelor anuntate) ar trebui sa fie de 50%! ASADAR, O EROARE A SONDAJELOR (in privinta prezentei la vot) DE 50% !!! ADICA O EROARE IMENSA, care descalifica definitiv si iremediabil ideea de sondaj de opinie!
Cum a fost posibil sa le scape din studiu o masa atit de mare de alegatori? Au stat ei ascunsi undeva pina in ziua votului? Cum de nu i-a vazut nimeni?
De fapt, nu i-a vazut nimeni nici acum, DOAR VOTURILE LOR!
Oare exista acei votanti? Oare or exista voturi fara votanti??? Poate doar daca ne gindim la voturile ALEA tiparite suplimentar, despre care n-am stiut niciodata CITE SINT (ceva de gen 1.5 milioane?), unde stau pitite, cine le administreaza si gestioneaza, cind si cum se descarca  de gestiune etc.

Daca mai adaugam si faptul ca 80% dintre participantii la referendum au raspuns DA la intrebarile de o ineptie stralucitoare, nu pot sa nu ma intreb: cine sint cistigatorii?? Si, mai ales, CUM AU FACUT?

2 comentarii:

Anonim spunea...

M-am gândit și eu la chestia asta. Că doar n-am luat la cunoștință doar despre sondajele lu' Pieleanu. Cred că e una dintre bubele care chiar trebuie discutată.
klaus

dercy lyne spunea...

Numele meu este Darci Lyne. Aceasta este o zi foarte fericită din viața mea datorită ajutorului pe care mi l-a oferit dr .nosakhare pentru a mă ajuta să-mi recuperez fostul soț cu vraja sa de dragoste și magie. Am fost căsătorit de 6 ani și a fost atât de groaznic pentru că soțul meu a înșelat cu adevărat și a căutat un divorț, dar când am întâlnit pe e-mail Dr..nosakhare pe internet despre cum a ajutat atât de mulți oameni să-și recupereze și să ajute repara relația și face oamenii fericiți în relația lor. Mi-am explicat situația și apoi am căutat ajutorul lui, dar spre marea mea surpriză, mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și că acum sărbătoresc, pentru că soțul meu s-a schimbat total în bine. Întotdeauna vrea să fie alături de mine și nu poate face nimic fără prezentul meu. Mă bucur cu adevărat căsnicia mea, ce sărbătoare grozavă. Voi continua să depun mărturie pe Internet, deoarece Dr..nosakhare este un adevărat rol de vrăji. NEVOIE DE AJUTOR? A LUA LEGATURA
  -Email- blackmagicsolutions95@gmail.com
îl puteți adăuga și pe aplicația Whats: +2349083639501
El este singurul răspuns la problema ta și te face să te simți fericit în relația ta. Și este perfectă și în relația ta.
îți dorești fostul înapoi?
vrei o vraja de dragoste pentru un nou iubit?
Soluție de problemă pentru copii?
Soluție de problemă financiară?
Erectie slabă și ejaculare rapidă?
soluția la boli și boli ale organismului
Toate tipurile de soluții de problemă prin astrologie?
Soluția problemei divorțului?

Trimiteți un comentariu