Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

sâmbătă, 25 iulie 2015

Buna dimineata, domnule guverator!

Se aude ca ati primit, aseara, un telefon anonim, si niste voci de femei v-au informat de nazdravania pe care Ponta si ai lui o pun la cale: noul cod fiscal!
Sint pur si simplu revoltat ca nu v-a zis nimeni pina acum despre asta, macar sa va informeze, necum sa va ceara sfatul, parerea, avizul, ceva.
Mai ales ca, uite, un neica nimeni ca mine stie de cel putin un an de zile ca se pregateste aceasta modificare extrem de importanta in politica fiscala a tarii. Si asta doar uitindu-ma la televizor, ca n-am surse prin SRI.
Pesemne, astia au mers tot timpul in virful picioarelor, si au vorbit doar in soapta, lasind si apa curgind la baie, doar ca sa nu aflati. Iar dvs, daca nu va uitati la TV, de unde era sa stiti?
Ca, daca ati fi stiut acum 6 luni, sa zicem, si le-ati fi spus ce prostie stau sa faca, probabil nu se mai ajungea sa retrimita Iohannis legea in parlament, facindu-i timpiti in felul asta pe noii (si vechii) penelisti si facindu-se si el de nefacute, ca uite cum baga presedintele adinc mina in buzunarul poporului care l-a ales! Ca nu l-au ales doar feisbucile frumoase si libere DE PE NET, altfel de unde milioanele de voturi care au basculat ca camioanele alea care au descarcat pamint in fata portilor, cind s-a dat pamintul inapoi la tarani. Macar daca le dadea si pielea, pe care le-au luat-o comunistii, inapoi.
Dar, vorba romanului, bine ca ati aflat chiar si in ultimul ceas si ati intervenit, aspru dar sever, cum va stiu!
Iar gurile rele, lasati-le sa vorbeasca. Important e ca partenerii nostri externi, internationali, europeni, mondiali si intergalactici sa fie multumiti, iar circotasii autohtoni sa puna mina si sa-si bage mintile in cap.
Doamne, cit imi place vorba asta, pe care am auzit-o in tramvaiul 11, in dreptul statiei Apaca: „ma baiete, pune mina si baga-ti mintile in cap!” Parca-l si vad pe baiet, cu o mina ridicind capacul si cu ailanta bagindu-si o halca zdravana si zemoasa de creier in capoc.


PS: Dar daca treaba cu telefonul anonim e doar o birfa de la coltul strazii, atunci chiar ca nu mai inteleg nimic. De unde ati aflat? Si, mai ales, cind, ca n-ati fi tacut dumneavoastra pina in ceasul al 285.347-lea?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu